E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Micasa Cup – Flint G14 vant 2 divisjon

11. juni 2019

Flint Micasa CupSolid innsats av alle Flint lag

Helgens Flint Micasa cup er over og det har vært en begivelsesrik pinsehelg med mye god fotball på Flint Esso Arena. Flints egne G14 fikk anledning til å møte både Leeds United og West Ham United.

Kampen mot Leeds United i gruppespillet endte 1-1, Flint var med det cupens eneste lag som ikke tapte mot akademilaget til Leeds.

West Ham United møtte Flint i finalen hvor Flint etter endt spilletid vant 1-0, og tok med det førsteplassen i 2. divisjon.

Både G14 sitt andrelag, J14 og G13 kvalifiserte seg til 3 divisjon hvor G13 ble slått ut av Mjøndalen i semifinalen mens G14-2 spilte plasseringskamp om 5 plassen. J14 kom på en 9 plass etter å ha vunnet kampen mot Bærums J14. Det skal nevnes at Flints jentelag lag ble omtalt som svært gode av tilskuerne på Løveid.

Vinnere av 1 divisjon ble Leeds United, veien til finalen gikk via semifinale mot Lillestrøm og i finalen vant Leeds mot Viking.

Flott vær, og en god del tilreisende Leeds United supportere gjorde finalen til cupens høydepunkt.

Som kjent spilles Micasa Flint Cup etter et egenkomponert oppsett med seedingspill lørdagen, gruppespill søndag og finalespill lørdag. Les mer om dette på fotballungdom.no

Flint vil med dette takke alle tilreisende lag, Flints egne spillere, supportere, frivillige, foreldre, besteforeldre og alle andre fremmøtte denne helgen – Takk for at dere alle gjør denne cupen til en minnerik pinsehelg!