ØRNENS KLØR FOR SKARPE

En gedigen nedtur i Bastøfergens hjemby.

2014-06-06
thomassh

Ørn 2 med en god mix av ungt og gammelt ventet oss i Lystlunden onsdag kveld. Med tanke på de siste kampers prestasjoner, hadde vi forventninger til å ta med oss poeng fra denne kampen. Fokus på å videreføre spillet vårt offensivt og være kompakte defensivt.

1.omgang:

Vi går rett i strupen på Ørn med et høyt press, og det er like før det gir avkastning når Morten presser frem en feil hos keeper.
Tony får ball og velger å lobbe, den går i nettveggen. Kunne kanskje satt fart mot målet, men nære for oss i starten. Ørn rir av innledningspresset vårt og tar kontroll om oppgjøret.
Har fart fremme i banen, noe forsvaret vårt sliter med å håndtere. Det gjør at vi trykkes bakover i banen, når vi i tillegg ikke har nok bevegelse i laget når vi sitter med ballen, samt at vi gjør feil valg og svake avleveringer får vi mange balltap og Ørn mange overgangsmuligheter.
Tidligere Flintgutt – Anes Hadzic får en kongemulighet alene med Simen men setter avslutningen utenfor, 96 modellen skapte stadig trøbbel for oss.
Ørn er flinke til å doble på vår venstre side og kommer til innleggsituasjoner, men vi får renset unna det som kommer.
Så får vi et flott angrep fra vår side. Oppspill på Morten, legger igjen til Christian, han finner Vemund som trer igjennom Morten.
Alene med keeper setter Morten avslutningen delvis over keeper, men ballen går i en bue opp i luften og headingen som følger blir reddet på streken til corner.
Der burde vi hatt 1-0.
Et økende trykk mot oss resulterer i et frispark når vi har rundet halvtimen. Blir løftet over muren og Simen greier ikke holde/slå den utenfor og den går i nettet, 1-0 til bruntrøyene. Når dommeren blåser til pause rusler vi inn i garderoben med 0-1 i sekken.

Det er relativt stille i garderoben i pausen. Mange som ikke er fornøyde med egen innsats. Konklusjonen er at vi ikke er kompakte nok defensivt og at vi må justere på det. Være mer nøyaktige med ball, ha flere bevegelser fremme i banen. Den felles innsatsen må opp hos samtlige!! De første 15 minuttene ønskes det at vi spiller mer på bakrom og er direkte der for å strekke opp Ørn.

2.omgang:

Vi ser på ingen måte noe bedre ut i starten av andre omgang, enkle balltap og ikke noe direkte mot bakrom. 8 minutter ut i omgangen smeller det igjen,
Myhre prøver å spille oss ut kort, drøyer for lenge og vi mister ballen. Den ender opp ned mot vår dødlinje, Vu velger å skjerme ballen i håp om at den skal gå ut, men den blir snappet opp, spilt inn i vår boks og en avslutning fra kort hold ender i 2-0.
Her var det feil valg i 2-3 situasjoner som gir oss baklengsmål. Det må vi ta lærdom av!
Det er hjemmelaget som styrer kampen og vi er bare på sporadisk besøk ved deres 16 meter. Vi hever oss en del inn i de siste 20 minuttene og når det gjenstår 15 minutter, kombinerer vi glimrende og Håkon kommer alene med keeper.
En kanon dobbeltsjanse som keeper mesterlig redder begge avslutningen på, ballen utenfor 16 meteren, direkte opp i vårt bakrom, Risan er uheldig og taper duellen og unge Hadzic er sikker alene med Simen 3-0 til hjemmelaget. I stedet for 2-1 blir det 3-0, bittert.....
Vi er tapre til the bitter end, og får flere gode angrep men den avgjørende pasningen siste tredjedelen når ikke adressaten.
2 minutter før slutt får vi riktig nok uttelling, når Christian trer igjennom Petter H på kanten. Han hamrer ballen inn i lengste hjørnet og sluttresultatet er fastsatt 3-1 til Ørn.

Oppgitte%20etter%20baklengs.jpeg

Det er en tam gjeng som sitter i garderoben etter kampen. Alle løper mye i løpet av kampen men vi gjør det ikke i fellesskap. Det blir for mye 1 og 1 defensivt.
Offensivt kommer det seg utover i omgangen, men vi er langt unna der vi har vært de siste kampene.
Vi får bare legge denne kampen bak oss og se frem mot neste kamp.
STOLTHET, SAMHOLD, GLEDE skal frem igjen når Andebu kommer på besøk etter pinse!
Mot Ørn synes jeg Petter Johansen og Christian Risan fortjener ros, de kommer inn og setter sitt tydelige preg på vår innsats! Meget bra gutter!

Kamprapport:

 

Dato: 04.06.2014        
Sted: Lystlunden        
Kl.: 19:30        
Kamptype: Serie        
           
ØRN 2 - FLINT   3 - 1 (1 - 0)
           
Mål: 3 - 1 Petter Hermansen (Christian Steen-Hansen) 88.min  
           
                Simen Holt      
           
Kristoffer Myhre                Hoang Vu     Erik Biseth    Henrik Steen-Hansen    
           
                         Petter Hermansen      
           
Tony R. Asmyhr       Anders H. Hansen Vemund Roberg Christian Steen-Hansen    
           
                          Morten Roser      
           
Innbytter:          
Markus M. Gulbrandsen inn for  Tony R. Asmyhr      
Petter Johansen inn for  Anders H. Hansen      
Christian R. Nilsen inn for  Hoang Vu      
Håkon Bergesen inn for  Christian Steen-Hansen      
Christian Steen-Hansen inn for  Kristoffer Myhre      
           
Dagens Flintgutt: Christian Risan/Petter Johansen        

 

Kalender

Januar
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Aktiviteter

17.01.2018
Flint AKADEMIET Telenor Xtra

15:00 - 15:45

Flint ESSO Arena

19.01.2018
Fotballaktivitet for 4-5 åringer

00:00 - 00:00

Flint Esso Arena