Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Rubic Laget Mitt

Hva er Rubic Laget Mitt

Rubic LagetMitt er et verktøy for kommunikasjon mellom lagledere, trenere, spillere og foreldre. Med Rubic LagetMitt har laget ett sentralt sted som alltid er oppdatert med korrekt, relevant og detaljert informasjon. Systemet sender også ut automatiske varslinger som sørger for at alle til enhver tid holdes oppdatert.

Få tilgang til mobilappen

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Rubic-LagetMitt-logo.png
Download from Apple Store
Download from Google Play
 • Last ned Rubic LagetMitt fra Google Play for eller AppStore
 • Ved første gangs oppstart blir du bedt om å logge på med din personlige bruker:
  • Dersom du har en personlig bruker kan du logge inn direkte
  • Dersom du mangler personlig bruker, følg veiledningen under.

For å kunne ta i bruk Rubic LagetMitt må man være registrert i Rubic medlemssystem. Er man enda ikke registrert, ta kontakt med din lagleder, eller meld inn her.

 1. Trykk Aktiver bruker under påloggingsseksjonen
 2. Skriv inn din epostadresse og trykk Send
 3. Du vil nå motta en epost på oppgitt epostadresse:
  • Dersom epostadressen er registrert på flere personer vil du se en seksjon med aktiveringslink for hver person. Dersom du er foresatt bør du aktivere din egen foresattbruker slik at du får tilgang til alle utøverne i din familie.
 4. Skriv inn ønsket brukernavn / passord og trykk “Lagre”.
 5. Nå kan du gå tilbake til appen og logge deg på

Foreldre anbefales å opprette en egen bruker!

Har du flere barn som er aktive i Flint Fotball, men får bare opp aktivitetene til ett av barna? Det kan skyldes at du er logget inn i appen med ditt barns bruker.

Løsningen er enkel – du oppretter en egen bruker for deg. Da skal du få opp alle aktiviteter for alle barn, forutsatt at de er koblet til deg i medlemssystemet. Hvis du likevel mangler noen etter å ha laget egen bruker, ta kontakt med daglig leder på epost admfotball@flintfotball.no 

Bekrefte oppmøte / melde forfall

Når man logger inn i Rubic LagetMitt kommer man først til hjem-skjermen. Her finner man aktiviteter som er allokert til innlogget bruker eller denne brukerens barn.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/01/aktiviteter-lagetmitt.png

For å se mer detaljer om aktiviteten kan man trykke på aktiviteten. Da blir man tatt videre til siden for aktivitetsdetaljer.

BEKREFT – Dersom man bekrefter aktiviteten gir man en tilbakemelding om at man kommer til å møte

MELD FORFALL – Dersom man ikke planlegger å møte, trykker man “Meld forfall”. Da vil man også kunne oppgi årsak til forfallet dersom denne funksjonen ikke er slått av på dette teamet. Årsaken man oppgir vil kun være tilgjengelig for støtteapparatet på teamet.

Lenken merket “Covid-19 registrering” benyttes dersom foresatte, søsken eller andre ønsker å være tilstede som publikum under aktiviteten. Dette for at klubben skal ha god kontroll på alle tilstedeværende ved en eventuelle smittesporing.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/01/Bekrefte-melde-forfall.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Rubic-LagetMitt-logo.png

Last ned mobilappen

Download from Apple Store
Download from Google Play

Link til Rubic supprt

Hjelp og informasjon for brukere av Rubic Laget Mitt

Påmelding til fotballskoler, helgesamlinger mm

For medlemmer i Flint Fotball er det enkleste å melde seg på helgesamlinger, fotballskoler og andre arrangementervia appen Laget Mitt.

Du finner oversikt over aktiviteter man kan melde seg i appen ved å trykke på menyen øverst til venstre (tre streker) og velge "Påmeldinger".

Problemer med påmelding?
monahabbestad@gmail.com
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/04/LagetMitt-påmeldinger.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram