Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

FairPlay Camp, ordføreren kom!

27. april 2019

I dag har barnefotballen arrangert Fair Play Camp

Arrangementet er ett ledd i Fair Play arbeidet i klubben. De eldste er igjennom Fair Play skolen som Flint arrangerer sammen med NFF Vestfold, mens de yngste lærer om Fair Play gjennom lek og samhold. I dag var det en rekke aktiviteter hvorav en aktivitet var Mini Fair Play skole, resten av aktivitetene handlet mest om å ha det gøy med ball. For de som klarte dagens ferdighetstest ble det diplom og minimerket.

Det er den yngste årgangen i ungdomsfotballen som er mentorer og hjelper de yngste gjennom dagen. Denne årgangen har da vært igjennom flere år med NFF Fair play skole og kjenner godt til Fair Play

Alle som møtte opp fikk en valgfri gave, is og et lodd i dagens lotteri. Til manges overraskelse var det ingen mindre enn ordføreren som hjalp til med å trekke vinnerne! Dette satt vi stor pris på, noen selfies med ordføreren ble det også for de som torde det.

Takk til alle barn, foreldre, 06-årgangen, jentene som sørget for oppvarming- og frukt, barneutvalget i Flint og ikke minst ordføreren for dagens innsats.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/04/17_FairPlay_Emblem_CMYK_Hovedlogo_Transparent_small.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram