Flint politiattest

Det er krav om at alle som har eller skal ha et tillitsforhold til barn og unge i Flint Tønsberg AIL og dens undergrupper skal fremvise gyldig politiattest. Dette gjelder uansett varighet av tillitsforholdet. I praksis betyr det at alle som har et tillitsverv i klubben, samt de som skal overnatte på turneringer, kamper eller andre arrangementer skal fremvise gyldig politiattest.

Flint praktiserer fem års gyldighet på attestene.

SLIK SØKER DU:

 1. Før du søker: Opprett en digital postkasse hvis du ikke har det fra før. Politiattesten vil bli levert hit. Har du reservert deg mot digital post så blir den sendt med vanlig post. Du kan bare søke om politiattest for deg selv.
 2. Legg ved en bekreftelse på hva du skal bruke attesten til.
   • Trykk på knapp til høyre for link til Skjema om formålsbekreftelse.
   • Fyll ut personlig informasjon.
   • Send eller lever personlig til daglig leder – dagligleder@flintfotball.no som så fyller ut formål, signerer og returnerer.
 3. Send søknad. Fyll ut kontaktinformasjonen din og velg kategori og formål med politiattesten.  Last opp PDF med bekreftelse på formålet.
 4. Søknaden behandles. Du får søknaden innen 2 uker fra den er mottatt hvis du har digital postkasse. Hvis den skal sendes med posten vil det kunne ta lengre tid.

NÅR POLITIATTESTEN ER MOTTATT:

 • Når attesten er mottatt så skal denne fremvises for politiattest-ansvarlig i Flint.
 • Politiattest-ansvarlig i Flint er for tiden Mona Habbestad – ta kontakt med henne på epost.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE