ArenaVelkommen til Flint Esso Arena

Klubbhus, kiosk, garderober, naturgress og kunstgress.
Banekart Løveid

Løveid

Løveid er hovedfeltet til Flint fotball. Her finner du alle baner som benyttes i seriespill for barne-, ungdom- og senior fotball.  Kiosk, toaletter og garderober finner du påp klubbhuset som er plassert i senter av feltet.

Klubbhuset

Klubbhuset

Sentralt i området er klubbhuset, her er det kiosk, møterom, aktivitetsrom , garderober og kontorer. Klubbhuset er ment for alle aldersgrupper, gammel som ung. Klubbhuset huser eldretrim og andre soisiale arrangement hele året.

Banekart Granø

Granø

Granø feltet er stedet der barnefotballen og de yngste i ungdomsfotballen trener gjennom sommeren. Granøfeltet benyttes også under Flint Micasa Cup og andre arrangementer men er i hovedsak området vi trener på om sommeren.

Hjemmekamper de neste 7 dager

Ungdom, senior og a-lag

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

FLINT FOR ALLE - VI VINNER SAMMEN

INSTAGRAM


Notice: Undefined property: stdClass::$error_message in /var/www/0/215216/www/wp-content/plugins/bold-page-builder/widgets/bb_instagram/init.php on line 102

© Flint Fotball / Alle Rettigheter