Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

ArenaVelkommen til Flint Esso Arena

Klubbhus, kiosk, garderober, naturgress og kunstgress.

Velkommen tilFLINT ESSO ARENA

Klubbhus - Baner - Kiosk

Flint ESSO Arena er lokalisert midt på Tolvsrød. Vi disponerer et flott, nytt klubbhus som stod ferdig 25. april 2015. I tillegg har vi to kunstgressbaner, en naturgressbane og ballbinge for gatefotball.

Klubbhuset er hjertet i klubben med kiosk og kafédrift, møterom, treningssal og 8 garderober. Her møtes unge og eldre, store og små både for til kamper, trening, for å slå av en prat eller se kamp på storskjerm.

Anlegget vårt benyttes også av skoler og barnehager i nærområdet på dagtid. Etter skoletid tilbyr Flint Telenor Xtra fotballfritidsordning for 1.-4.klasse hver tirsdag og torsdag, og Flint Xtra for 5.-7.klasse hver mandag og onsdag.

Fredager inviteres det til Eldreenergi med tilpasset trening og sosial sammenkomst. En gang i måneden inviteres også barnehagebarn. Møtet mellom gammel og ung er fantastisk å se, og til glede for alle.

VELKOMMEN TIL OSS! 

Hjemmekamper de neste 7 dager

Ungdom, senior og a-lag
Banekart Løveid

Løveid

Løveid er hovedfeltet til Flint fotball. Her finner du alle baner som benyttes i seriespill for barne-, ungdom- og senior fotball.  Kiosk, toaletter og garderober finner du påp klubbhuset som er plassert i senter av feltet.

Klubbhuset

Klubbhuset

Sentralt i området er klubbhuset, her er det kiosk, møterom, aktivitetsrom , garderober og kontorer. Klubbhuset er ment for alle aldersgrupper, gammel som ung. Klubbhuset huser eldretrim og andre soisiale arrangement hele året.

Banekart Granø

Granø

Granø feltet er stedet der barnefotballen og de yngste i ungdomsfotballen trener gjennom sommeren. Granøfeltet benyttes også under Flint Micasa Cup og andre arrangementer men er i hovedsak området vi trener på om sommeren.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram