Forza Flint

Podcast med Stian Jahnsen og Rolf Erik Sørensen

Forza Flint er en uhøytidelig podcast hvor Flint-fans Stian Jahnsen og Rolf Erik Sørensen setter seg ned for en prat med ulike Flint-profiler. Her er det alt fra gamle helter, trenere, klubb-legender og spillere. Gjestene presenterer også sitt drømmelag.

Episoder

Tor Øyvind Berntsen, Per Røkaas og Trond Biseth

Morten Rom

Christian Steen-Hansen

Espen Røkaas

Kjetil Hennum Andersen

Reidar Lindqvist

Jannicke Darell og Nina Tapio

Anders Skarbøvik

Haakon Bratteli

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Forza-Flint-podcast-logo-liten.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/Podcast-JAR-640x400-1.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Instagram

https://www.instagram.com/p/CGpOSiFj8HRhttps://www.instagram.com/p/CGmO5lzqVlPhttps://www.instagram.com/p/CGZ9K6QjJn_https://www.instagram.com/p/CGU2vRwDAgXhttps://www.instagram.com/p/CGUY8rZjl-hhttps://www.instagram.com/p/CGKlB-WD8kKhttps://www.instagram.com/p/CGFTHueDdr9https://www.instagram.com/p/CGDR4UvjOithttps://www.instagram.com/p/CFtgIraD8FThttps://www.instagram.com/p/CFgykV5D2Iyhttps://www.instagram.com/p/CFemxQ7DReohttps://www.instagram.com/p/CFbz2jHj6Lmhttps://www.instagram.com/p/CFVQUpJj-XPhttps://www.instagram.com/p/CFKNDMUDViahttps://www.instagram.com/p/CFJukoRjhfPhttps://www.instagram.com/p/CFHip0ijQXT