Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotball søker flere sponsorer

Flint Fotball ønsker nye samarbeidspartnere hjertelig velkommen med på laget!
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/Header-Spleis-1800x720-1.jpg

Kan du være en døråpner for nye sponsorer?

Har du en arbeidsgiver som kan bli en støttespiller for Flint Fotball? Eller kanskje du har en egen bedrift eller kjenner noen andre som du tror kan være interessert? Vi håper du kan hjelpe oss med å starte dialogen med nye mulige sponsorer.

Flint Fotball er først og fremst en breddeklubb hvor et godt tilbud til barn og ungdom er spesielt viktig. Med rundt 1000 fotballspillere er vi den største fotballklubben i Vestfold og Telemark og en viktig samfunnsaktør i Søndre Slagen. Flint skal være for alle, og vi bygger klubben på verdiene «SAMHOLD – STOLTHET – GLEDE». Vi har et flott anlegg på Flint Esso Arena, og det er viktig at alle vet at dette er et trygt sted å være.

For å drifte en så stor klubb er vi helt avhengig av sponsorinntekter og gode samarbeidspartnere. De nærmeste årene blir behovet enda større ettersom vi fra 2024 risikerer å stå uten tilgang til Granøe-feltet hvor barnefotballen i dag har mye av sin aktivitet. Klubben har startet et prosjekt for å få lagt kunstgress på gressbanen ved klubbhuset slik at barnefotballen kan flyttes dit. Dette vil kreve investeringer på mange millioner kroner. For å realisere dette vil vi trenge enda flere som kan være med å bidra. Her håper vi du kan hjelpe oss å være en døråpner.

De fleste av oss voksne som har barn i Flint eller på andre måter er engasjert i klubben, har en arbeidsgiver. Vi vet at det er lettere å komme i dialog med mulige sponsorer gjennom deres ansatte. Her håper vi at du kan hjelpe oss!

Kan du høre med din arbeidsgiver eller andre kontakter du måtte ha, om bedriften kan være interessert i å bli en støttespiller for Flint?

Slik gjør du:

Ta kontakt med din bedrift eller din bekjent og hør om de er interessert i en uforpliktende dialog med Flint Fotball rundt sponsorat. Fylle ut kontaktskjemaet på denne siden eller kontakte en av våre daglige ledere:

Vi håper du har anledning til å hjelpe oss å komme i kontakt med nye samarbeidspartnere som kan bidra til videre drift og utvikling av klubben.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram