Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Vær med å lage Flint Spesial Pizza!

5. mai 2019

Spennende samarbeid med Tønsberg Pizza Tolvsrød! Bli med å lage Flint Spesial pizza !

Tønsberg Pizza avd Tolvsrød og Flint Fotball har inngått et spennende samarbeid hvor Tønsberg Pizza vil etablere FLINTS CORNER i sin restaurant. I tillegg skal det lanseres en egen FLINT SPESIAL PIZZA og her kan DU være med å bestemme sammensetningen!

Se over hva Tønsberg Pizza allerede har på menyen, og kom deretter med et eget forslag til pizza-kombinasjon. De ansatte hos Tønsberg Pizza velger så ut fem forslag. En egen jury bestående av 10 personer fra ulike aldersgrupper i Flint skal prøvesmake og komme frem til en endelig vinner.

Vinnerpizzaen og personen som kom med forslaget til pizzaen vil bli presentert på Flints nettside. Vinneren vil også få 5 stk Flint Spesial Pizza (2019). Hvis du ikke har forslag til pizza, men bare ønsker å sitte i juryen så kan du melde deg på til det i samme spørreskjema.

Vi kommer tilbake priser og fordelsordninger for Flint sine medlemmer og personer med sesongkort når Pizzaen er klar og Flints Corner settes i gang.

FRIST FOR Å KOMME MED PIZZAFORSLAG ER 16. MAI!
Mostapha ønsker Flints Corner og Flints spesial Pizza (2019) på Tønsberg Pizza

Mostapha ser frem til å få på plass Flints Corner og Flints Spesial Pizza (2019) hos Tønsberg Pizza på Tolvsrød!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram