Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Juryen har talt: To Flint-pizza varianter valgt!

29. mai 2019

Folkejuryen har talt!To Flint-pizza varianter gikk seirende ut!

Tirsdag 28. mai falt dommen på hvilken pizza som blir Flint pizza ut 2019 sesongen. Juryen besto av medlemmer i aldersgruppen 7 til 84 år, noe vi trygt kan kalle en folkejury. Juryen bestod av yngre spiller, medlemmer fra seniortrimmen og støtteapparatet.

Juryen ble samlet tirsdag 28. mai kl. 19:00 på Tønsberg pizza, avdeling Tolvsrød for å smake seg igjennom 5 ulike pizza-forslag som var kommet inn. Man kan trygt si at det ble nok mat, faktisk så mye at Tønsberg Blads utsendte medarbeider både fikk smake og ta med pizza til kveldsredaksjonen.

Etter en time var magen fylt opp og smaken fylte ganen med velbehag. Juryens stemmer ble avlevert og talt opp. Tre pizzaer skilte seg klart ut og etter noen minutters samtaler med innehaver Mostapha bestemte han seg for å innføre de to pizzaene med flest stemmer som nye på menyen.

Pizzaene får betegnelsen Flint Spesial (2019) og Forza Flint (2019), og kan kjøpes til rabattert pris for personer med sesongkort og personer som besøker restauranten iført Flint-effekter som eksempelvis drakter, supporterutstyr o.l.

Pizzaene blir introdusert lørdag 1. juni på Flints Corner (Tønsberg Pizza, avd. Tolvsrød), men vil også være mulig å få på Furustrand Camping, når Mostapha åpner avdeling der i neste uke.

Mer informasjon om innhold, pris og kriterier for rabatt kommer snart!
Mostapha ønsker velkommen til Flints Corner og pizza-variantene Flint Spesial (2019) og Forza Flint (2019) på Tønsberg Pizza, avd Tolvsrød og Furustrand Camping

Mostapha inviterer til Flints Corner og pizza-variantene Flint Spesial (2019) og Forza Flint (2019) hos Tønsberg Pizza på Tolvsrød fra lørdag 1.juni!

JURYEN BESTOD AV
Tobias Sørensen
Erika Sofie Sørensen
Rolf Erik Sørensen
Emilia Sørensen
Solveig Andersen
Kari Lisa Danielsen
Richard Løvaas
Vilde Knudtzon Nakim
Frederikke Frette Demer
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_4919.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram