Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

I pinsen kommer Leeds United og West Ham til Løveid

6. juni 2019

Flint Micasa CupFor fjerde år på rad arrangerer Flint vår tredagers pinseturnering for G14-lag.

I år får vi besøk av to lag fra England, nemlig Leeds United og West Ham.
Blant de 56 påmeldte lagene finner vi også kjente og attraktive norske klubber som Viking, Odd, Mjøndalen, Strømsgodset, Lyn, Lillestrøm og Vålerenga.

Mange har misforstått Flint Micasa Cup til å være en eliteturnering, men det er ikke tilfelle. Vi har et sterkt ønske om å legge til rette for at store klubber kan komme med alle sine nivådelte lag og være sikker på at alle lagene får en god sportslig opplevelse. I denne turneringen er det mulig fordi vi kun har mange baner, mange lag og kun en klasse.
Det mest spesielle med Flint Micasa Cup er seeding-turneringen som gjennomføres på lørdagen. Basert på resultatene denne dagen deles lagene inn i fire divisjoner.
Søndag spiller lagene gruppespillkamper i sin divisjon før det blir sluttspillkamper med TV-overførte finaler i alle divisjoner på mandag.


Full oversikt over påmeldte lag samt all annen informasjon om turneringen finnes her: http://www.fotballungdom.no/flint-micasa-cup

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram