Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Fantastisk vårsesong for A-lag og klubb!

9. juli 2019

A-lags trener Morten Rom:Flint har levert, både som lag og klubb

Flints A-lag har virkelig hatt en fantastisk vårsesong. Spesielt sett i forhold til at laget er nyopprykket og at mange spillere har kommet inn relativt sent før seriestart. Det å takle overgangen til Norsk-Tipping ligaen er tradisjonelt sett veldig vanskelig og det å sette et lag med flere nye spillere tar alltid tid. A-lags trener Morten Rom har reflektert rundt første halvdel av sesongen, og er godt fornøyd.

Flint vokser som klubb
– Vi har fortsatt en kamp igjen før sommerferien, men det er naturlig å evaluere etter halvspilt serie. Konklusjonene så langt er at både spillergruppe, støtteapparat og klubb har igjennom våren levert, oppsummerer Morten Rom. Likevel er det naturlig nok fremdeles rom for forbedring på flere nivåer.

– Klubblegenden Per Røkaas sa til meg for noen dager siden «takk - takk for alt som gjøres. Det har ikke vært så morsomt på Flint på 30 år.» Det er flere som har gitt lignende tilbakemeldinger og som forteller meg at Flint som klubb beveger seg i riktig retning. Når jeg reflekterer over tilbakemeldingen fra Per og over vårsesongen så kjenner jeg på takknemlighet over å få lov å jobbe i Flint hvor så mange fantastiske mennesker bidrar langt utover hva man kan forvente.

Voksende dugnadsånd
Og det er ingen tvil om at noe har skjedd, og det på mange områder.

Blant Flint-veteranene er det virkelig blitt blåst liv i gamle gnister. Gjengen har vokst seg større og viljen til innsats er stor. Til sammen har de lagt ned mange dugnadstimer som blant annet har resultert i nye tribuner ved D-banen. – En sånn dugnadsånd varmer virkelig, sier Morten. I en klubb som Flint er vi helt avhengige av folk som er villig til å stå på ekstra og gi av fritiden sin.

En av de som har påtatt seg ekstra oppgaver er Kjell EInar Hamnes som nå jobber aktivt med sporsonater for klubben.
– Jeg hadde aldri drømt om at jeg skulle engasjere meg i Flint Fotball igjen, innrømmer Hamnes. Men med så mange inspirerende og engasjerte personer ble fristelsen for stor til ikke og engasjere seg.

– Fotballstyret og utvalgene rundt har også virkelig tatt tak, berømmer Morten. Flint er opptatt av å vokse som klubb. A-laget er er bare en del av det vi driver med, og Flint har stort fokus på å løfte oss i alle ledd. Det at A-laget har tatt steget opp i Norsk Tippingligaen har stilt strengere krav til oss som klubb, og mange har fått mer å gjøre. Det står det respekt av av den innsatsen som gjøres.

Det er også noen som går ekstra langt i sitt engasjement. Nina Tapio er en av disse. – Jeg må få lov til å gi en ekstra honnør til Nina som ikke bare gjør en formidabel jobb rent administrativt og organisatorisk for klubben, men også har åpnet hjemme sitt for keeperen vår, Iain Macleod. Det er rett og slett enestående, berømmer Morten Rom.

– I en stor klubb som Flint har vi alltid bruk for enda flere som kan bidra, legger han til. Det er bare å ta kontakt med daglig leder dersom man har lyst til å være med på denne fantastisk spennende reisen. Vi har behov for bistand i alle ledd, fra barnefotballen og helt opp til A-laget.

Klubbkultur som inspirerer
Det er ingen tvil om at Morten Rom totalt sett er fornøyd med vårsesongen, både på og utenfor banen. – Det er ekstra inspirerende å se hvordan vi er i ferd med å etablere en flott ramme rundt kampene. Spesielt ønsker jeg å trekke frem hvordan vi involverer de yngre barna. Å være vitne til det flotte forholdet som utvikles mellom disse og spillerne på A-laget er utrolig flott. Vi ønsker å bygge klubbkultur - samhold, stolthet og glede. Det er viktig for oss at dette virkelig etterleves og ikke bare blir ord på veggen.

– Det er fortsatt en jobb å gjøre, men grunnlaget er lagt for å ta et nytt stort steg, jeg ser utelukkende positivt på veien videre for klubben, avslutter en fornøyd Morten Rom med et stort smil.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/05/Morten_Rom.png

A-lags trener Morten Rom er godt fornøyd med vårsesongen. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/06/Flint-Donn-640x400.jpg

Flint har på imponerende vis etablert seg i toppen av Norsk Tippingligaen. Dette er det få nyopprykkede lag som klarer.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/Nina-Hamnes-Andersen-Flint-2.jpg

Kjell Chr. Andersen og Nina Tapio er begge styremedlemmer som har påtatt seg større ansvar i klubben. Kjell Einar Hamnes (til høyre) er en av mange som har funnet gnisten igjen og nå engasjerer seg sterkt i Flint. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/55908470_2393558587329613_881951180383584256_o-e1562703913346.jpg

“Gamlekara” har gjort en skikkelig dugnadsinnsats i forkant av sesongstart hvor blant annet nye tribuner på D-banen kom på plass. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/05/Nyhet_Gen_2.png

Nina Tapio har åpnet hjemmet sitt for Flints engelske keeper Iain Macleod og han har på kort tid blitt en viktig del av familien. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/Per-Røkaas-2.jpg

Klubblegenden Per Røkaas mener det ikke har vært så moro på Flint på 30 år. Da er det bare å ta hans filosofi om “all stans forbudt” på fotballbanen på alvor og fortsette det gode arbeidet. 

Har du lyst til å bidra?

Vi i Flint har alltid behov for flere som har tid og lyst til å gjøre en forskjell. Ta gjerne kontakt med daglig leder Tore Fauske Haugen.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/dugnad_ikon.png
admfotball@flintfotball.no
Tlf:
913 42 224

Engasjement og inspirasjon!

For A-laget er det fantastisk å oppleve engasjementet og entusiasmen fra de yngre barna før og under kamp. Samtidig håper de å kunne være gode forbilder og bidra til inspirasjon og fotballglede.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram