Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Tre pokaler til Flint i årets Dana-cup

30. juli 2019
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/DanaCup-2019-G17-og-J14.jpg

Flint G17 og J14 fikk begge 3.plass i A-sluttspillet i Dana-Cup 2019.

Danacup 2019Fantastisk pokalfangst under årets Dana-Cup!

Flint deltok med 13 lag i årets Dana-cup, og returnerte hjem med hele 3 pokaler. Da er det bare å rydde plass i pokalskapet.

Flint J14 - 3. plass for andre år på rad!
Flint stilte med to lag i J14-klassen, og for andre år på rad klarte jentene som trenes av Anders Skarbøvik, Rikard Demer og Ellen Frette Demer å ta seg helt til semi-finalen i A-sluttspillet. Tidligere i år kan laget også skilte med både seier i vinterserien og kretsmester-tittelen.

Flint-jentene havnet i en tøff gruppe med fire andre sterke lag, blant annet Stathelle som blir å se igjen i interkretsserien i høstsesongen. Flint vant kampen 3-1. I neste kamp var britiske Richmond Park motstandere og kampen endte til slutt 1-1. De to påfølgende kampene mot Hinna og Kjelsås ble vunnet med hhv 3-1 og 4-0. Flint vant sin gruppe og gikk direkte til åttendelsfinale.

I åttendelsfinalen ventet Ridabu, og i steikende sol var det Flint-jentene som var klart best og kampen endte med 4-0 seier. I kvartfinalen ventet Stord, og nok en gang overbeviste Flint-spillerne. Kampen endte 3-1 og plass i semifinalen var sikret. Der ble motstander danske Aalborg som vant A-sluttspillet i fjorårets Dana-cup. Det ble en svært jevnspilt og spennende kamp som til slutt endte med et knepent og surt 1-0 tap. Å reise hjem med pokal to år på rad er likevel ikke mindre enn imponerende!

Flint J14.2 tok seg til B-sluttspillet hvor de i 16delsfinalen møtte svenske Azalea BK. Kampen måtte avgjøres med straffespark etter uavgjort ved full tid. Dette gikk dessverre ikke i Flints favør.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/DanaCup-2019-J14-3.plass_.jpg
Flint G17 med 3.plass i A-sluttspillet
Flint G17 under ledelse av Erik Biseth og Kjell Arne Mørk tok seg videre fra gruppespillet etter to sterke seire mot Hjørring og Storm og et knepent tap for Vake Wit fra Georgia. I 16-delsfinalen ventet Kløfta og juniorguttene vant overbevisende 3-0. I 8delsfinalen mot Skedsmo var stillingen 1-1 etter full tid og videre avansement måtte avgjøres på straffespark. Keeper Niklas Biseth reddet første forsøk fra Skedsmo og Flint-spillerne satte alle sine straffer og kvartfinale var et faktum.

Motstander der var Vizion FC fra Kosovo. Dette ble en uhyre spennende affære hvor Flint hadde det meste av spillet og sjansene, men målene uteble. Sander Habbestad Næss fikk til slutt plassert ballen forbi keeperen til ellevill jubel både på og av banen. 1-0 ledelsen holdt helt inn. Plass i semifinalen var dermed et faktum.

Kampen mot brasilianske Interclubes var helt frem til midten av andre omgang en stillingskrig som fort kunne tippet begge veier. De klarte til slutt å lirke inn et mål og fulgte dette opp med nok en scoring bare minutter etter. Flint G17 kunne gå av banen med hevet hode, og vissheten om at de i det minste hadde de beste supporterne. Tribunen var fullsatt av Flint-spillere som gjorde sitt beste for å heie guttene frem til siste slutt. Juniorlaget tar i likhet med J14-jentene med seg pokal for 3.plass i A-sluttspillet hjem, noe det står stor respekt av.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/DanaCup-2019-G17-3.plass_.jpg
Flint J13 med 2.plass i B-sluttspillet
Flint J13 tok seg videre til B-sluttspillet hvor de i kvartfinalen møtte det danske laget GVL-TSI-BI. Etter en spennende kamp kunne Flint-jentene juble for 2-1 seier og plass i semifinalen. Nok en gang var motstanderen dansk. Det ble en svært spennende kamp som Flint til slutt vant 2-0.

I B-finalen møtte Flint J13 Brodd. Flint tok en tidlig ledelse, men Brodd utlignet i andre omgang. Dermed var det duket for ekstraomganger hvor Brodd klarte å score. Da sluttsignalet gikk var resultatet 2-1 og Flint-jentene måtte skuffet konstantere at 1.plassen røk. Likevel er det en utrolig flott prestasjon å komme hjem med pokal og 2.plass aller første gang de deltar i Dana-cup.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/Flint-J13-Dana-2019-2.plass-B.jpg
Nesten for G15
Flere Flint-lag tok seg langt i årets cup. Flint G15 møtte Odd i kvartfinalen i A-sluttspillet etter seier over Nymark og Madla i de to foregående rundene. Det ble dessverre et surt 0-1 tap.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/07/danacup_logo_black.png
Slik gikk det med Flints lag i Dana-Cup:
Flint G13.1 (f.2006) - 32dels A-sluttspill
Flint G13.2 (f.2006) - 8dels A-sluttspill
Flint G14 (f.2005) 11er - 16dels A-sluttspill
Flint G14 7er (f.2005) - 8dels A-sluttspill
Flint G15.1 (f.2004) - kvartfinale A-sluttspill
Flint G15.2 (f.2004) - 16dels B-sluttspill
Flint G16 (f.2003) - 32dels A-sluttspill
Flint G17 (f.2002) - 3. plass A-sluttspill
Flint J13 (f.2006) - 2. plass B-sluttspill
Flint J14 7er (f.2006) - kvartfinale B-sluttspill
Flint J14.1 (f.2005/2004) - 3.plass A-sluttspill
Flint J14.2 (f.2005/2004) - 16dels B-sluttspill
Flint J16 (f.2003) - 16dels A-sluttspill

Følg Flint-lagene med Dana-cup appen

Last ned Dana-cup appen og følg alle Flint-lagene i årets Dana-cup.
Download from Apple Store
Download from Google Play

Fantastiske øyeblikk

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram