Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Abax Proffskole i høstferien

16. august 2019

Fotballskole i høstferien (uke 40)Abax Proffskole på FlintAbax proffskole er en fin start for ambisiøse jenter og gutter i alderen 10-16 år. Her de blir introdusert for en standard og blir forberedt på hvilke krav som stilles når man ønsker å bli en toppspiller, både når det gjelder hvile, tilstedeværelse og fokus.

UEFA A-trener og sportssjef i Flint Fotball, Morten Rom, er ansvarlig for proffskolen. – Vi ønsker å gi spillerne en inspirasjonsarena. Det er i hverdagen de blir bedre spillere, men i løpet av denne uken kan de få inspirasjon og motivasjon de kan ta med seg videre.

På Abax Proffskole vil du møte trenere med kjennskap til NFF Landslagsskolen. I tillegg kommer trenere med nasjonale, og kanskje også internasjonale referanser på ungdom og toppfotball.
Flint Corner
Flint Corner

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram