Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

To debutanter på Flints A-lag

25. august 2019

Herrer 3.divisjonEn kamp under pari og to debutanter

Kristiansand Stadion - 24.08.2019
Donn
01234567890
Donn
01234567890
Flint
Flint

Det ble en tung dag på jobben for Flints A-lag i bortekampen mot Donn.

– Vi taper fullt fortjent – etter en kamp under pari, forteller A-lags trener Morten Rom. – Vi er et ungt lag i utvikling, men i dag spiller vi kanskje vår svakeste kamp på lenge. Og dette til tross for en fantastisk ramme på Kristiansand Stadion, med nydelig vær, supportere fra Tønsberg og en strøken gressmatte.

Rom forteller videre at selv om han ikke er fornøyd med resultatet, så likte han spillernes reaksjoner i etterkant. – Jeg synes gutta tar dette på en bra måte. De er ærlige og tydelige på at dette er ikke helt oss, vi forventer mer av oss selv.

To unge debutanter

Flint stilte uten toppscorer Adrian Krysian som ble hjemme ettersom hans forlovede har termin i disse dager. I troppen var det hele 10 spillere fra egne rekker, hvorav 7 spilte fra start. De tre på benken fikk noen minutter spilletid på slutten, og blant dem var det to unge debutanter som Rom har stor tro på.

– Sander Habbestad Næss (16) og Nicholas Glasdam Andersen (17) er begge veldig spennende, og passer godt inn i måten vi spiller på. To fotballsmarte og intelligente spillere, det liker vi!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/Sander-Habbestad-Næss-Nicholas-G.-Andersen.jpg

Sander Habbestad Næss (16) og Nicholas G. Andersen (17) fikk sin debut for A-laget

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/2019-08-24-14.37.jpg

Tabellen akkurat nå

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram