Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint – Staal med fanzone før kampen 1.september

25. august 2019

3.divisjon - hjemmekampFlint - Staal Jørpeland søndag 1. september - med fanzone før kampen!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/FB_NTL-18.runde-Flint-Staal.jpg

Søndag 1. september tar Flint Tønsberg Herrer imot Staal Jørpeland på Flint Esso Arena kl 13:00. Før kampstart inviteres det til “Fanzone”.

– Vi prøver å skape en god ramme rundt alle kampene til A-laget, forteller nestleder i Flint, Jannicke Darell. Som et ledd i dette inviterer vi til Fanzone før kampen søndag 1. september.

Test skuddfoten

Fanzone starter to timer før kampstart, alt kl 11:00. En av aktivitetene som står på programmet er hurtighetsmåling av skudd.  – Her kan man få testet skuddfoten, forteller Jannicke. I tillegg legges det opp til muligheter for lek med ball for barna, blant annet i 3er baner og ballbingen.

Vi prøver også å få til en forkamp. Kanskje klarer vi å lure med oss noen trenere utpå fotballbanen.

Åpen kiosk og hyllest av pokalvinnere

Kiosken er selvsagt åpen. Før kampen vil også pokalvinnerne fra årets Dana-cup får sin hyllest. Dette skjer like før kampstart.

– Vi håper og tror at A-lagets kamper kan bli hyggelig for hele familien – både for og under kampen. Som vanlig vil barn fra Flint-lag være ballhentere og maskoter.

Billetter og loddtrekning

Det vil bli delt ut gratisbilletter til kampen under arrangementet “Fotballens festaften” i Foynhagen 30.august, på Meny Tolvsrød i dagene før, og til alle foreldre med barn som tar turen på Fanzone i forkant. For de som bare vil ha med seg kampen så er spesialprisen for anledningen kr 50,- (ord.100,-).

– Billetten er også et lodd, forklarer Jannicke. Den oppfordrer vi alle å ta vare på, det blir trekning av premier i pausen, og forutsetningen for å få premien er at man er tilstede og kan ta imot den.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/Fanzone-plakat3.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/06/2019-06-01-18.02.09-2.jpg
Tidspunkt (ca) Altivitetet
11:15 Hastighetsmåling skudd
12:15 Forkamp på A-banen
12:45 Hyllest av pokalvinnere Dana-cup
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/06/2019-06-01-18.03.24.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram