Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Abax Proffskole – dag 4

3. oktober 2019

Flint Abax Proffskole 2019 - dag 4Ansvaret for egen utvikling

På fotballskolens fjerde dag var det UEFA A trener Samir Saric og UEFA A trener Morten Rom som styrte øktene.

Under dagens første økt fikk deltakerene jobbe med omstilling fra forsvar til angrep med læringsmomentet spillbarhet umiddelbar etter ballvinning. I tillegg jobber spillerene med å lese klima etter ballerobring i forhold til om man skal ta kontringen – eller etablere et lengre angrep. For å vurdere kontringen ble orientering naturlig nok et stikkord.

Rom holdt igjen et kort innlegg om ukens store tema som er at spilleren selv må ta ansvar for din egen utvikling – og hva dette faktisk innebærer i praksis.

Økt 2 starter med en oppvarming med energigivende varianter på «alle» språk i tillegg til possesion med fokus på øyeblikket hvor ballen skifter eier. Dette ble videreført i en possesion inne i 16 meteren før det hele ble <strong>avsluttet med en spilldel i verdensklasse.</strong>

Se bilder fra dagen under!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/last-ned.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/10/D5S_1956.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram