Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint 2 sikret kretsmesterskapet!

11. oktober 2019
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/10/Flint-2-klare-for-4.div_.jpg

Herrer 5. DivKretsmesterskapet sikret i sesongfinale mot Stag

Flint 2 (5.div) hadde allerede sikret seg opprykk til 4. divisjon før sesongens siste kamp. Det hadde også Stag. Spørsmålet var bare hvilket lag som kunne smykke seg med tittelen kretsmester i tillegg. Dette skulle avgjøres i det som ble rene seriefinalen. Med seier eller uavgjort gikk tittelen til Flint, mens Stag måtte vinne på hjemmebane.

Det ble en jevnspilt kamp med mye nerve, men Stag gikk etterhvert opp i ledelsen 1-0. Dette resultatet holdt seg lenge, og hjemmelaget tok i bruk alle drøyeteknikker i boka for å sikre tittelen. Det holdt likevel ikke. For da kampen var inne i sitt siste ordinære spilleminutt klarte Petter Hermansen å riste av seg både en og to forsvarsspillere og dundret i vei et skudd som fant nettmaskene. Dette utløste en ellevill jubelscene blant Flint-spillerne som vi knapt har sett maken til siden opprykkskampen mellom Flint og Eik i fjor.

Flint holdt unna de siste minuttene også og kampen endte 1-1.

Vi gratulerer!

Krever TB.no abonnement

Tabellen akkurat nå

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram