Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Trenerveiledersamling torsdag 7.november

21. oktober 2019

Ønsker du å bli en bedre trener i barne-og ungdomsfotballen?

Som en av 44 Eat Move Sleep-klubber i Norge, er Flint så heldige å få besøk av trenerutviklere for en inspirerende og lærerik kveld. Ardian Gashi fra NFF Vestfold og trenerveileder Johan Ludvig Lund inviterer til trenerveiledersamling torsdag 7. november for å gi trenere i Flint nyttig faglig påfyll ift trenerrollen og Eat Move Sleep.

Gashi og Lund ønsker å samle trenere til en trenerveilederøkt. En trenerveileder skal være en sparringspartner for den enkelte trener, være retningsgiver på feltet og i praksisen rundt lagene, samt sørge for at det er samsvar mellom klubbens sportsplan og faktisk aktivitet og praksis.

I tillegg ønsker vi å formidle treneres rolle og muligheter til å påvirke spillernes vaner og rutiner når det gjelder et godtkosthold, god søvn og nok fysisk aktivitet.

EMS-ambassadør 2019

At det er nettopp vi i Flint som får besøk er ikke en tilfeldighet. Vi er som en av 44 klubber i Norge valgt ut som Eat MoveSleep-ambassadører i 2019. Vi har også et ansvar å inspirere og spre kunnskap om viktigheten av mat, mosjon og søvn innad i egen klubb, men også til trenere,foreldre og nærmiljø.

PROGRAM

  • Kl 1700-1730 – Introduksjon om trenerveilederrollen i klubb
  • Kl 1745-1845 – Praksis ute på feltet og demonstrasjon av veiledning i praksis
  • Kl 1900-1945 – EMS teori første del
  • Kl 2000-2045 – EMS teori andre del

Vi oppfordrer alle trenere i Flint til å delta!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Rubic-LagetMitt-logo.png

Påmelding i Laget Mitt

Du finner også lenke til påmelding fra appen "Laget Mitt" - trykk på menylinjene øverst til venstre og klikk linken "Påmeldinger"

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/05/ems_logo_black_web_rgb4.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/10/Ardian-2018.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram