Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint etablerer damelag!

29. oktober 2019
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/10/Flint-damelag-j03-02.jpg

Flint jenter 2003 blir kjernen i det ny damelaget på Flint. Fra venstre: Anders Skarbøvik (trener), Maren Bruserud, Ida Kaalstad, Oda Eilerås, Mia Martinsen, Sarah Brendsrød, Kaja Proos Stålerød, Linnea Jacobsen, Camilla Feilberg, Synne Grytnes, Maren Borgen og Marte Røkaas (trener). 

Flint satser på seniorlag for damer!

- Vi er veldig glade for å endelig være tilbake med et tilbud på seniornivå også på jentesiden! Flint for alle er slagordet vårt, og med dette på plass så etterlever vi dette fullt ut, forteller jenteansvarlig i Flint, Mona Habbestad.

Sportslig ansvarlig i Flint, Espen Røkaas, er svært fornøyd over at brikkene endelig har falt på plass. – Dette har vært noe vi har jobbet med over lang tid, men dessverre har vi ikke lykkes før nå, hovedsakelig grunnet mangel på spillere. Nå er vi i den heldige situasjonen at vi har en kombinasjon av veldig dedikerte spillere i 2003 og 2004-årgangene som ønsker å satse, og store jentegrupper i årgangene under som vil gi naturlig påfyll i tiden fremover.

Ungt lag med solid trenerteam

Flints damelag blir svært ungt. Kjernen i laget består av spillere med tilhørighet i J17, og vil bli supplert av talentfulle spillere fra 2005-årgangen. – Ideelt sett skulle vi gjerne hatt med noen mer erfarne spillere også til å dra lasset, innrømmer sportssjef Røkaas, men jentene er så motiverte at vi har stor tro på at dette skal gå bra.

På trenersiden vil Marte Røkaas som frem til nå har trent 2003-jentene og Anders Skarbøvik som har trent J15 danne trenerteam. Planen er å samle en tropp på rundt 25 jenter og drifte seniorlag og et rekruttlag.

– Rekruttlaget vil spille i J17-serien, forklarer Skarbøvik. Tanken er at både spillere fra A-lagstroppen og spillere fra J15 skal bidra her. Vi har en veldig god dialog årgangene i mellom rundt dette.

Utviklingsarena i egen klubb

– Å få på plass en seniorsatsing har vært viktig for å gi jenter i Flint en god mulighet til å kunne utvikle seg i egen klubb. Vi tror dette vil være til inspirasjon og motivasjon for jenter i hele klubben, sier Marte Røkaas. Og hvem vet, kanskje får vi også se henne i rollen som spillende trener?

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/10/J17.jpg

Flint J17 ble serievinnere i høst!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram