Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint ble Årets Jenteklubb 2019!

9. november 2019

Flint hedret for godt jentefokus i klubben!

På årets Fotballkonferanse i regi av NFF Vestfold bli Flint hedret med den nyopprettede prisen “Årets Jenteklubb”. Jentefotball er en av satsingsområdene til NFF og kretsen har stort fokus på at klubbene i Vestfold skal jobbe aktivt med rekruttering av jenter, og oppfordrer til å utnevne egne jenteansvarlige.

Flint fikk prisen blant annet fordi vi har jentelag i alle årganger, arrangerer gode jentedager for barnefotballen, jentecamp for ungdomsjentene og har fokus på trivsel, samarbeid og samhold. Etableringen av Old Girls er også blitt lagt merke til.

Med oppstart av damelag igjen for sesongen 2020 har vi tilbud til jenter i alle aldre! Det er ekstra stas med en slik oppmerksomhet nå som vi virkelig kan si at Flint er for alle!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/11/IMG_1947.jpg

Mona Habbestad (jenteansvarlig og styremedlem) og Jannicke Darell (nestleder i styret) er svært fornøyd med utmerkelsen. 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram