Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Hanna Woll Wessel assistenttrener for J15

5. desember 2019

Tidligere Flint-spiller tilbake i klubben i trenerrolle

Hanna Woll Wessel (17) var Flint-spiller frem til for et par sesonger. Da meldte hun overgang til Eiks damelag som en naturlig del av egen utvikling som spiller.

Hanna har i den senere tid også vært assistenttrener på Landslagskolen for jenter født 2006. Da hun fikk spørsmålet om hun kunne tenke seg å bidra inn mot J15 i Flint for 2020-sesongen var hun ikke vanskelig å overtale.

- Det er veldig fint og inspirerende for jentene å ha en ung og engasjert jente med på trenersiden, forteller Ole Bredesmo Klaussen og Rikard Demer. De kommer fra hver sin årgang, henholdsvis 2006 og 2005 og skal samarbeide kommende sesong. - Vi har allerede et stort støtteapparat rundt jentene, men vi ønsket å balansere det med en ung, kvinnelig trener. Vi ser hvor inspirerende og viktig Marte Røkaas har vært for 2003-jentene, og ønsket å prøve ut det samme. Vi er takknemlig for at Hanna prioriterer dette samtidig som hun satser på egen spillerkarriere.

Vi ønsker J15 og Hanna lykke til med kommende sesong!
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/12/Hanna-Woll-Wessel.jpg

Hanna Woll Wessel er tilbake på Flint som trenerressurs. Foto: Christian Berg-Henry

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram