Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Mathias Kjølner tilbake i Flint!

9. desember 2019

Mathias Kjølner har signert for Flint kommende sesong.

Mathias Kjølner forlot Flint til fordel for Sandefjord tidlig i vårsesongen. Nå gjør han comeback for gamleklubben, og har signert for A-laget kommende sesong.

- Mathias var et navn som dukket opp på blokken vår tidlig, forteller sportsjef Espen Røkaas. Han er en spiller vi kjenner godt og vet hva han står for. Han har helt klart kvaliteter som vi ønsker oss. Vi er svært glad for at han nå har valgt å ikle seg Flint-drakta igjen.

Mathias selv er også fornøyd med valget. - Jeg har vært veldig fornøyd med oppholdet i Sandefjord, forteller han. Jeg har stort sett spilt for Sandefjords andrelag i 4. divisjon, og vi hadde en god sesong og vant serien. Dessverre klarte vi ikke å kvalifisere oss til spill i 3.divisjon neste år.

Mathias legger ikke skjul på at muligheten for å spille i Norsk Tipping-ligaen kommende sesong var fristende. - Jeg har lyst til å prøve meg på et høyere nivå. John Arne Riise som trener er selvsagt også en ekstra gulrot. Og så har jeg jo masse Flint-tøy allerede, så utstyret er i orden, avslutter Mathias smilende.

Vi ønsker Mathias hjertelig velkommen tilbake, og lykke til i den kommende sesongen.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/12/2019-12-03-16.51.42.jpg

Kjell Chr. Andersen ønsker Mathias Kjølner velkommen tilbake til Flint. Foto: Mona Habbestad, Flint 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram