Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Hyggelig juleavslutning for eldretrimmen

14. desember 2019
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/12/K1A4355.jpg

Styreleder i Flint Fotball, Geir Bøe, tok også turen innom juleavslutningen for eldretrimmen på Flint. 

Eldretrim hver fredag på Flint

Hver fredag kl 12:30 møtes en flott gjeng med eldre mennesker for felles trening og sosialt samvær på Flint. De trener fallforebyggende trening, og treningen er åpen for alle. Gruppen har blitt utstyr med egen nøkkel til klubbhuset, og er det ingen andre der så låser de seg inn og ordner seg selv.

Ansvarlig for Samfunn i Flint, Nina Tapio, tar ofte turen innom for å slå av en prat med dem etter treningen. – Vi er opptatt av at Flint skal være for alle. Klubbhuset står jo stort sett tomt på dagtid, og da er det flott at det blir brukt. Vi ser hvor stor glede de har av dette, og det gleder oss å kunne bidra.

Denne fredagen var det juleavslutning etter treningen. Gruppen tar en pause til over nyttår. Nina Tapio og Jannicke Darell vartet da opp med gløgg og julegodt. Stemningen rundt bordet var det ingenting å si på.

Samlingen ble avsluttet med utdeling av en liten oppmerksomhet fra trimgruppen, både til trener, Kåre og Nina, Jannicke og vaktmester Kjell Arne Mørk.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram