Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotball 2019 – Årskavalkade

31. desember 2019

Et tilbakeblikk på fotballåret 2019

Fotballåret 2019 ble begivenhetsrikt og spennende for Flint Fotball.

A-laget debuterte i 3. divisjon og endte til slutt på 5. plass etter en sterk vårsesong og en noe svakere høst som bar preg av både skader og trenerbytte. Flint havnet for alvor i medienes søkelys da John Arne Riise ble signert som ny hovedtrener for 2020. Det blir en spennende ny sesong i en avdeling med mange lokale lag og ekte byderby mot FK Eik Tønsberg.

Flint har tradisjonen tro arrangert flotte cuper og arrangement, som blant annet jentedag og jentecamp, FairPlay camp. Flint Micasa Cup, Tine Fotballskole, Eat Move Sleep Cup for å nevne noen.

Flint er fremdeles Vestfolds største fotballklubb med lag i alle alderstrinn og for både jenter og gutter, helt fra 4-5 år og opp til seniorklasser. Fra 2020 re-etableres også Flints damelag og vi blir virkelig Flint For Alle. I barnefotballen har det som alltid vært høy aktivitet og mange herlige fotballøyeblikk. Ungdomslagene våre har klart seg bra, med både seiere i vinterserie, pokalfangst i Dana-Cup og andre turneringer. Tre lag kunne også smykke seg med tittelen kretsmester i 2019 - Flint J15, Flint 2 med opprykk til 4. divisjon og Flint 4 med opprykk til 7. divisjon.

Flint har også fortsatt med sine populære ekstratilbud etter skoletid med Telenor Xtra fotballfritidsordning og Flint Xtra med Petter Furuseth. Flint er dessuten opptatt av å være "Flint for alle" og har eldretrim hver fredag og generasjonslunsjer med eldre og barnehagebarn en gang i måneden. I samarbeid med Frelsesarmeen har vi gatelaget Flint Army.

Alt dette og mye mer er mulig takket være alle frivillige som stiller opp. En stor takk må derfor rettes til alle trenere, lagledere og andre i støtteapparatene. Til alle som stiller på dugnadsvakter og alle som påtar seg verv og ansvar uten å få en krone betalt. Takk til alle foreldre, besteforeldre og andre supportere som heier spillere frem i all slags vær. Takk til våre vaktmestere som sørger for vedlikehold av både baner og klubbhus. Og ikke minst til alle spillere, uansett alder, ferdighetsnivå eller kjønn. Uten dere ville Flint ikke vært det samme.

Takk for i år - vi ses i 2020!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram