Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Første treningskamper A-lag damer

12. januar 2020

Søndag 12. januar hadde Flint A-lag damer sine første treningskamper. Damelaget er nylig re-etablert og satser for fullt i årets 4. divisjon.

Troppen består av unge og ambisiøse jenter hovedsakelig i alderen 15-17 år. Det ble spilt to kamper mot Teie hvor den første kampen endte med 2-0 seier til Flint. I kamp nummer to var stillingen lenge 0-0, men Teie trakk til slutt det lengste strået og vant 0-1.

– Det var stusselig uttelling foran mål i dag, oppsummerer trenerteamet, Anders Skarbøvik og Marte Røkaas i etterkant. Jentene er naturlig nok kamprustne, men det er godt å være i gang. Intensiteten og innsatsen har vært på topp på treninger etter nyttår, noe som lover veldig godt for fortsettelsen.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/01/A-lag-damer-treningskamp-camilla-feilberg.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram