Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Årets første sponsorfrokost

15. februar 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/D5S_7787.jpg

Stort oppmøte på sponsorfrokost fredag 14. februar

Flint Fotball inviterte til årets første sponsorfrokost på selveste Valentinsdagen. 

Langbordet i Flint-kafeen var pyntet med røde roser i anledning dagen, da Flint Fotball inviterte alle sine sponsorer til frokostsamling. I overkant av 30 personer fra rundt 20 selskaper hadde tatt turen.

På programmet stod en kort innledning fra styreleder i fotballgruppen, Geir Bøe, som snakket om Flints verdier og tilbud. Dette ble etterfulgt av en kort presentasjon av klubbens daglige leder hvor rollen bekles av Nina Tapio og Mona Habbestad. Neste på programmet var Flints hovedtrener, John Arne Riise som delte sine visjoner og planer rundt A-laget, og oppfordret de fremmøtte til benytte seg av muligheten til et enda tettere samarbeid mellom næringslivet og klubben. Det offisielle programmet ble avsluttet med et innlegg av Charlotte Svensen fra Tønsberglivet som understreket viktigheten av å jobbe sammen for å fremme Tønsberg-regionen.

Markedsansvarlig Jannicke Darell var svært fornøyd med oppmøtet og engasjementet. – Det er gledelig å se at interessen for Flint er stor blant våre samarbeidspartnere. Vi er helt avhengig av at lokale aktører ønsker å være med  støtte opp om klubben slik at vi kan tilrettelegge for gode aktivitetstilbud for alle våre medlemmer. Vi ønsker en tettere dialog og samarbeid slik at våre støttespillere føler at samarbeidet gir gevinster begge veier.

Stemningen i lokalet var det i hvert fall ingenting å si på. Mange av de oppmøte gav uttrykk for at det er nyttig med slike samlingspunkter, både for bedre dialog med klubben, men også for å knytte nye relasjoner på tvers av bedrifter.

– Konklusjonen er klar. Vi kommer utvilsomt til å gjøre dette igjen, lover Jannicke.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/D5S_7735.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram