Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Leif Roger Budeng Larsen ny i Sportslig Utvalg

16. februar 2020

Nytt tilskudd til Flints Sportslige Utvalg

Flint Fotball er meget fornøyde med å øke ressursene i Sportslig Utvalg med Leif Roger Budeng Larsen. – I Leif Roger får vi får inn en med sportslig god kompetanse og lang erfaring fra Vestfold fotballen, forteller sportsjef Espen Røkaas.

Leif Roger har fra å være aktiv spiller fra 5-års alderen og frem til 26 år, fokusert på veien til å bli fotballtrener. Han er fostret opp i Ørn Horten miljøet, og var en del av trenergruppa og administrasjonen i perioden Ørn spilte i 1. divisjon.

Leif Roger har jobbet som trenerinstruktør for NFF, og har hatt flere trenerjobber. Har primært jobbet med junior og seniorspillere og er svært opptatt av å skape de gode opplevelsene på fotballbanen, gjennom å dyrke god prestasjonskultur.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/Leir-Roger-Budeng-Larsen.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram