Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Micasa forlenger sponsorsamarbeidet

26. februar 2020

Micasa fortsetter som viktig bidragsyter for Flint Fotball!

Markedsansvarlig i Flint, Jannicke Darell, gleder seg over at Micasa har valgt å fortsette sitt samarbeid med klubben. 

– Micasa er blant våre største støttespillere. Flint Fotball er avhengig av at lokale aktører ønsker å bidra til at vi klarer å opprettholde et høyt og godt aktivitetsnivå i klubben. Det er derfor gledelig at Micasa ønsket å forlenge samarbeidet.

Micasa, representert ved Steinar Krüger, synes valget om å fortsette var enkelt. – Flint og Micasa har hatt et god samarbeid gjennom flere år. Vi er også stolte over å være cupsponsor for multinivå-turneringen for G14-lag som arrangeres i pinsen hvert år og er unik i sitt slag. Micasa støtter både aktiviteter, organisasjoner og personer i nærmiljøet vårt. Vi mener det er viktig å vise et samfunnsansvar.

Vi takker Micasa for støtten og gleder oss til det videre samarbeidet! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/Flint-Micas-sponsor.png

John Arne Riise (Hovedtrener, Flint) og Steinar Krüger (Micasa).

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/04/Micasa_Spons.png
Om MICASA
Micasa er et Vestfold basert eiendoms- og parkeringsselskap som strekker seg langt for å gi gode kundeopplevelser der folk bor, jobber og parkerer. Gjennom bærekraftige og innovative løsninger skal vi få våre kunder til å trives i våre kontorbygg, leiligheter og parkeringsplasser. Vi er kjente for å være lyttende, ærlige, fleksible og løsningsorienterte. Vi er her for å hjelpe deg! Vårt hovedkontor er i Tønsberg. Vårt marked er i Buskerud, Vestfold og Telemark og andre sentrale deler av østlandsområdet. Vi bryr oss om nærmiljøet Micasa støtter både aktiviteter, organisasjoner og personer i nærmiljøet vårt. Vi mener det er viktig å vise et samfunnsansvar.
www.micasa.no
Følg Micasa på Facebook

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram