Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Åpning av interaktiv ballvegg på PUS

27. februar 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-27-12.40.47-1-scaled.jpg

Åpningen ble markert med uhøytidelig konkurranse om presisjon og skuddkraft. Fra venstre John Arne Riise og vinnerne Jesper Borge Nielsen, Filip Loftesnes-Bjune og Frederikke Frette Demer.

Offisiell åpning av interaktiv fotballvegg på Presterød Ungdomsskole

Presterød Ungdomsskole inviterte til offisiell åpning av sin nye interaktive fotballvegg torsdag 27. februar. Norges mest meritterte fotballspiller og hovedtrener for Flints A-lag, John Arne Riise, fikk æren av å klippe snoren. 

Skolens elever var flokket rundt det flotte nye anlegget i storefri for å få med seg markeringen. Etter at Riise hadde klippet snoren var det duket for uhøytidelig konkurranse.

Skolens rektor, Steinar Strand Jensen, kunne fortelle at ballveggen har mange ulike program å velge mellom. Blant annet kan man teste skuddets hastighet, noe som også stod på programmet for dagen. Elever ved skolen hadde på forhånd vært gjennom en kvalifiseringsrunde, og i finalen ble det kåret beste jente og gutt. Jesper Borge Nielsen og Frederikke Frette Demer, begge Flint-spillere stakk av med seieren. Likevel tegnet John Arne Riise seg for dagens høyeste score da skuddet hans ble målt til 123 km/t.

– Jeg skal tilbake og teste med fotballsko, da kan jeg nok klare bedre, lovet han med et smil.

Neste konkurranse gikk på presisjon, hvor en rute i ballveggen lyser og man skal treffe i denne med ballen. Nok en gang fikk både jenter og gutter testet seg. Blant jentene var det igjen Frederikke som tok seieren, mens Filip Loftesnes-Bjune tronet øverst blant guttene. Han noterte seg også flere treff enn Riise. – Filip skal få kjørt seg på neste trening, lovet Riise. Den lovende unge spilleren trener sammen med A-lagstroppen et par dager i uken.

Flint Fotball gratulerer Presterød Ungdomsskole med den nye ballveggen! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-27-12.24.19-6-scaled.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram