Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Temakveld: Trygg på trening

8. mars 2020

Skape trygg arena for barn og unge på trening

Torsdag 19. mars kl 18:00

Vold og seksuelle overgrep mot barn forekommer i alle miljøer, også der vi minst venter det. Felles for de fleste overgrep mot barn er at de ofte begås av noen som barnet har tillit til.

Målsettingen med kurset “Trygg på trening” er å skape trygge arenaer for barn og unge, gjennom at trenere og frivillige får økt kunnskap og handlingskompetanse om seksuelle overgrep mot barn.

Alle lagledere og trenere i Flint oppfordres på det sterkeste til å delta.

Kursholdere er Pål Rune Lyngmo og Eirik Stjernelund Lien. 

Redd Barna har i samarbeid med Norges idrettsforbund og Norges Fotballforbund utviklet kursopplegget Trygg på trening med Redd Barna. Kurset skal bidra til at idrettsklubbene blir trygge for barn. Trenere og andre tillitspersoner for barna skal få opplæring i hva seksuelle overgrep er, hva man kan gjøre om man er bekymret for et barn, og hvordan forebygge seksuelle overgrep i egen klubb.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/03/Temakveld-trygg-paa-trening2.jpg
Temakveld - trygg på trening
Torsdag 19.03.20 kl 18:00

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram