Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Prisvinnere for sesongen 2019 er kåret!

18. mai 2020

Utdeling under "Forza Flint Live" 16. maiÅrets prisvinnere - sesongen 2019

Lørdag 16.mai inviterte podcast-generalene Stian Jahnsen og Rolf Erik Sørensen til direktesending fra klubbhuset. Sendingen ble strømmet live på Facebook – klikk her for å se den! En nesten tre timer lang sending ble avsluttet med utdeling av priser for sesongen 2019. Litt forsinket som følge av Corona-nedstengingen, men bedre sent enn aldri.

Juryen har bestått av Espen Røkaas, Thomas Steen-Hansen, Tom Evan Hansen og Kjetil Hennum Andersen. Sportslig leder Espen Røkaas gjestet studio for å presentere årets prisvinnere i følgende kategorier:

 • Årets lag
 • Årets trener
 • Årets spiller – dame
 • Årets spiller – herre
 • Årets Ildsjel

Årets lag - Flint J15

2004-2005
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/Årets-Lag-J15.jpg

Juryens kommentarer

Hederlig omtale

 • Flint 2 (5.div) hadde en flott sesong og ble til slutt kretsmestere. Laget ble drevet godt og vartet opp med mye god fotball gjennom sesongen. De klarte også å rykke opp til 4. divisjon, noe som slett ikke er enkelt i seniorfotballen, uansett divisjon. Det var likevel ikke nok til å nå helt til topps.

Årets lag

Prisen går til Flint J15 (2004-2005) som kan vise til en magisk sesong, spesielt frem til sommeren. Laget vant vinterserien, ble kretsmestere og nummer 3. i A-sluttspillet i Dana-cup.  Stor og stabil spillergruppe, dedikert og engasjert trenerteam/støtteapparat og god lagånd gir resultater.

Årets trener - Erik Biseth

Flint 2, A-laget høsten 2019
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/Årets-Trener.jpg

Juryens kommentarer

Herlig omtale

 • Juryen gir hederlig omtale til Ole Bredesmo Klaussen som sesongen 2019 ledet Flint J13 (2006). Han skaper et godt miljø i sine lag og innehar veldig mange av de kriteriene juryen vurderer etter.
 • Det samme får Anders Skarbøvik som sesongen 2019 ledet Årets lag, J15 og nå er en av hovedtrenerne for damelaget. På lik linje med Ole har også Anders evnet å skape et godt lagmiljø med fokus på både det sportslige og det sosiale.

Årets trener

Juryens valg falt til slutt på Erik Biseth som årets trener. Han er en dedikert og engasjert trener, er alltid blid og med en tydelig utestemme. Han ledet i 2019-sesongen Flints rekruttlag (Flint 2) til kretsmesterskap og opprykk til 4. divisjon. Han påtok seg også et svært krevende ansvar da hovedtrener for A-laget sluttet tidlig på høstsesongen, hvor han på kort varsel steppet inn og ledet laget ut sesongen.

Årets spiller dame - Sarah Brendsrød

Flint J17
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/Årets-Spiller-damer.jpg

Juryens kommentarer

Hederlig omtale

 • Anniken Grytnes nådde nesten opp og får hederlig omtale av juryen. En talentfull spiller på J15-laget i 2019-sesongen. Talentfull, på kretslaget og en viktig og sentral spiller på laget.

Årets spiller dame

Prisen går til Sarah Brendsrød.  Sarah spilte sesongen 2019 på Flint J17. Hun utmerket seg ved å være god sportslig, en lagspiller, bidro sterkt til laget sitt i en litt krevende sesong. Hun er dessuten god selv og evner å løfte laget, både i medgang og motgang.

Årets spiller herrer - Adrian Krysian

Flint A-lag herrer
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/Årets-Spiller-herrer.jpg

Juryens kommentarer

Hederlig omtale

 • Ola Fras Martinsen (2006). Han stod frem gjennom sesongen med kvaliteter som vi ønsker å dyrke i Flint. Gode prestasjoner, gode holdninger og en god lagspiller.
 • Sander Habbestad Næss (Flint 2 og A-herrer).  Sander var god og sentral på Flint 2 som ble kretsmestere og rykket opp til 5.divisjon. Han ble bedre og bedre gjennom sesongen og fikk sin debut på A-laget høsten 2019 med flere gode innhopp der. Er nå en del av A-troppen.
 • Emil Henriksen (A-herrer, Flint 2). Emil fikk sin debut på A-laget tidlig i vår sesongen og spilte seg inn til mer eller mindre fast plass i forsvars-fireren. Han er også i 2020 en del av A-lagstroppen.

Årets spiller herrer

Prisen går til Adrian Krysian. Juryen mener Adrian er Flints beste spiller per i dag. Han ble A-lagets toppscorer i 2019-sesongen og var svært viktig for laget. Vi føler rett og slett han har blitt en ekte Flint-gutt! En verdig vinner!

Årets Ildsjel - Jannicke Darell

2004-2005
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/Årets-Ildsjel.jpg

Juryens kommentarer

I Flint har vi veldig mange fantastiske mennesker som legger ned mange timer med frivillig arbeid til glede for store og små fotballspillere. Sånn sett har vi mange gode kandidater å velge blant.

Likevel følte juryen denne gangen at valget likevel var ganske enkelt. Årets ildsjel går til en person som legger ned utrolig mye arbeid i kulissene. Dette er en person som ikke nødvendigvis stikker seg frem på bilder eller i rampelys. I tillegg påtok vedkommende seg en svært viktig rolle rundt styre og stell da vår styreleder trakk seg på begynnelsen av året. Hun er i dag nestleder i styret og er alltid på Flint.

Årets Ildsjel er Jannicke Darell.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/Forza-Flint-podcast-LIVE-logo.png
Jurymedlemmer
Espen Røkaas
Thomas Steen-Hansen
Tom Evan Hansen
Kjetil Hennum Andersen

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram