Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

John Arne Riise med i Farmen Kjendis

25. mai 2020

Flints hovedtrener i Farmen Kjendis

Hovedtrener for Flints 3.divisjonslag har takket ja til deltakelse i Årets utgave av Farmen Kjendis. 

John Arne tok kontakt med klubbledelsen tidlig i mai da det kom frem at fremtidsutsiktene for normale treninger og kampavvikling ikke var realistisk med det første.

– John Arne utsatte beslutningen om deltagelse i reality-programmet i det lengste, forteller daglig leder i Flint, Mona Habbestad. Han har hele tiden vært tydelig ovenfor klubben at det er trenerjobben som kommer først for han. Hadde myndighetene åpnet for normale treninger og kamper, ville han ikke å være på en gård i Kragerø-området nå. Slik situasjonen er, hadde vi ingen problemer med å innvilge han fri til å delta. John Arne har gjort en formidabel jobb med spillerne i Corona-perioden, og både klubben og spillerne heier på han, sier Mona.

Under Forza Flints livesending fortalte John Arne at spillerne på A-laget var innvilget to ukers fri fra organiserte treninger. Når spillerne kommer tilbake vil assistent-trener Ron Johansen være ansvarlig for gjennomføringer frem til Riise er tilbake og vil få hjelp av Leif Roger Budeng-Larsen.

Min første prioritet er Flint og trenerjobben, men slik situasjonen er nå så lar dette seg gjøre. Både klubben og gutta støttet beslutningen, og treningene i mitt fravær er i assistenttrener Ron Johansens trygge hender.

John Arne Riise, hovetrener Flint A-lag

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/Hovedtrener-John-Arne-Riise.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram