Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Codan Forsikring ny sponsor – tilbyr grasrotandel

29. juni 2020

Codan Forsikring - ny samarbeidspartner som tilbyr grasrotandel til Flint!

Markedsansvarlig i Flint, Jannicke Darell, synes det er gledelig å kunne ønske Codan Forsikring velkommen inn som ny samarbeidspartner for Flint Fotball.

– Codan Forsikring er en stor og seriøs aktør som ønsker å støtte opp om klubben, forteller Jannicke.  Vi har fått på plass en spennende samarbeidsavtale som blant annet inkluderer en grasrotandel til klubben for hver nye forsikring som tegnes, enten av Flint-medlemmer eller deres utvidede familie. Vi håper og tror at dette kan resultere i ekstra midler i en tøff og tung periode.

Codan Forsikring, representert ved Alex Camara, gleder seg over det kommende samarbeidet. – Vi har stor tro på at Flint og Codan kan ha gjensidig glede av hverandre i tiden fremover. Vi har hatt stor suksess med grasortandelen i andre klubber tidligere, og håper vi kan få til det samme i Flint.

Tegn ny forsikring – Flint får grasrotandel av verdien

For nye kunder hos Codan Forsikring får Flint 5 % av forsikringsverdien på nye avtaler og 2 % på løpende avtaler.

– Det er ikke noe krav om at man må være medlem i Flint, forsikrer Camara. Det er fritt frem for øvrige familiemedlemmer, venner eller bekjente å benytte seg av muligheten til å knytte nye forsikringer opp mot Flint.  Ta kontakt med oss via epost flint@vikenforsikring.no, eller fyll ut skjemaet du finner her. Vi tar så kontakt med deg for en helt uforpliktende samtale.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/codan-logo-blue.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Codan-signering-sponsor-1.jpg

Alex Camara fra Codan Forsikring og markedsansvarlig i Flint, Jannicke Darell. 

Om CODAN FORSIKRING
Codan Forsikring er totalleverandør av skadeforsikring til privatpersoner og næringslivet i Norge. Vi er studenter, foreldre, huseiere, pensjonister, medarbeidere, bedriftsledere og entreprenører. Dine behov endrer seg i takt med livssituasjonen din. Vi i Codan vet at forsikring er viktig uansett hvor du er i livet, og i alle rollene du har – i dag og i morgen. Vår jobb er å se behovene dine og deg som kunde, slik at vi kan sikre dine verdier.
www.codanforsikring.no
Følg Codan Forsikring på Facebook

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram