Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Endelig kamp igjen! Flint G19 slo Eik.

1. august 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Flint-Eik-G19-treningskamp-1.august-2020-scoring-37.jpg

Flint G19 slo Eik 3-1!

Endelig er kampene i gang igjen!

Lørdag 1. august ble det åpnet for kamper for barn og unge under 20 år, og byrivalene Flint og Eik lot ikke vente på seg. Juniorlagene møttes til kamp på Flint, og etter tilskuertallene å dømme, så var det ikke bare spillerne som hadde savnet lokalfotballen. Nytt nå er at alle tilskuere må registreres med navn og mobilnummer. Dette er et tiltak som vi må leve med fremover for å sikre god dokumentasjon ved eventuelle smittesporing.

-Veldig deilig å være i gang igjen!
Det konkluderte trenerduoen Erik Biseth og Kjell Arne Mørk etter kampen. I dag var det viktigste at gutta fikk kamptrening og spilletid. Men det er jo alltid gøy å slå Eik, legger de smilende til.

I starten var det tydelig at begge lag var kamprustne, men dette bedret seg utover kampen. Til pause ledet Eik 0-1, men dette resultatet ble snudd i andre omgang, og Flint vant til slutt 3-1 etter mål av Sebastian Hole Ambjørnsen, Jakob Slåtto og Martin Skaar (straffe).

Kommende treningskamper for Flint G19:

  • Torsdag 6. august kl 18:00 – Sandefjord – Flint
  • Onsdag 12. august kl 18:30: Flint G19 – Ørn Horten
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Flint-Eik-G19-treningskamp-1.august-2020-44.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram