Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Treningstart gutter og jenter født 2014

17. august 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Innrullering-slider.jpg

Har du lyst til å spille fotball med oss i Flint?

Flint Fotball ønsker jenter og gutter født 2014 velkommen til fotballtrening!

Onsdag 19. august kl 17:00-18:00 markerer offisiell oppstart for Flint gutter 6 år og jenter 6 år. Treningene vil være fast på onsdager utover høsten og finne sted på Granø treningsfelt like bak Tolvsrød barnehage.

Jentene og guttene har samme treningstid, men deles i hver sine lag med egne trenere.  Har du lyst og anledning til å bidra rundt lagene for 6-åringene? Vi trenger både trenere, assistenter og lagledere. Flint Fotball tilbyr gratis Grasrottrenerkurs som gjennomføres i klubben, og har egen trenerveileder som følger deg opp.

SMITTEVERN – REGISTRERING – BEGRENSING PÅ DELTAKERE

Vi gjør oppmerksom på at alle som er tilstede på treningene, både spillere og tilskuere må registreres med navn og kontaktinformasjon. Dette er et krav med tanke på mulig smittesporing. Flint Fotball plikter å ta vare på informasjonen i 10 dager. Registreringen kan gjøres digitalt ved å skanne en QR-kode, eller du kan manuelt skrive deg på liste.

Det er en begrensing på 200 deltakere samtidig på anlegget. Granø er definert som et eget anlegg. Basert på treningene før sommeren forventer vi at det kan komme mellom 60-100 barn. Vi har forståelse for at mange ønsker å ha med en voksen i begynnelsen. Vi oppfordrer imidlertid til å begrense det til en foresatt per barn, og hvis mulig samarbeide slik at en voksen kan ha med seg flere spillere. Det skal avvikles kamp samtidig på området, og dette vil også tiltrekke seg tilskuere.

Bli medlem

Ønsker du å melde inn barnet ditt i Flint, så kan dette gjøres her.

Pris medlemskap 2020

Medlemskap barn kr 300,-
Treningsavgift halvt år kr 1175,-
Søskenmoderasjon - kr 200 (halvt år)
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Flint_jentespiller_utenball-motsatt.png
Lurer du på noe?
Kontakt Linda
905 02 405
Klikk for kart og info
Bli medlem
Bli medlem

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram