Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Møt Flint Xtra trenerne!

7. september 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Flint-xtra-trenerteam-1200.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Xtra-Logo.png

Møt trenerteamet på Flint Xtra!

Italent og A-lagsspillere

Når Flint Xtra starter opp igjen drar klubben nytte av Morten Bredesen Føske i Italent og hans gode kontakter med italienske toppklubber som AC Milan og AS Roma. Disse klubbene har åpnet øvelsesbanken sin og det vil deltakerne på Flint Xtra nyte godt av. Morten deltar selv som trener på feltet.

Med seg på laget har han fått med Christian Steen-Hansen og Sander Habbestad Næss, begge fra A-lags troppen. Disse tre gleder seg til å møte ivrige fotballspillere for "prøvespill" de neste to torsdagene.

- Det stilles ingen krav til ferdigheter for å delta, forsikrer Morten. Jenter og gutter som har lyst på en ekstra økt i uken med spennende øvelser er hjertelig velkomne. Dette skal være en arena for å utvikle seg som fotballspiller, uansett utgangspunkt.

Christian og Sander gleder seg også til å kunne være med å inspirere unge Flint-spillere. Christian har blant annet erfaring fra Flint Telenor Xtra (FFO) og Sander har flere år som instruktør på Tine Fotballskole bak seg. - Vi er utrolig spent på oppmøte, innrømmer Christian. Vi håper virkelig at mange tar turen torsdag 10. og 17.september for å prøve!

Påmelding gratis prøveøkter

På grunn av smittesporing må vi vite hvem som deltar på prøveøktene. Vennligst meld på via lenkene under. Alternativt må barna registrere seg ved ankomst med QR-kode eller ved å skrive seg på liste.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Xtra-Logo.png

Hva er Flint Xtra?

Flint Xtra er ekstra treninger for ivrige og ambisiøse fotballspillere.
  • Etter skoletid for barn i 4.-7.klasse (2011-2008)
  • Mulighet for å utvikle deg som fotballspiller
  • Treninger og øvelser utarbeidet av trenere fra italienske toppklubber via Italent.
  • Erfarne trenere
  • Supplement til lagstreninger
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Italent-logo.png

Italent er leverandør av øvelser og treningsopplegg til Flint Xtra. Alle økter er skreddersydd for aldersgruppen og utarbeidet i samarbeid med trenere i italienske toppklubber som AC Milan og AS Roma. 

Pris/mnd 1 økt/uke
10.09 og 17.09 Kr 0,- (prøveperiode)
24.09 + Oktober Kr 650,-
November kr 650,-

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram