Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Bra oppmøte på første Flint Xtra-trening

11. september 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Xtra-Logo.png

Fornøyde spillere på høstens første Flint Xtra trening!

Plass til flere

25 ivrige fotballspillere hadde tatt turen på høstens første Flint Xtra trening. Torsdag 10. og 17. september er det åpen trening hvor alle som er nysgjerrige kan ta turen for å teste ut.

Morten fra Italent og A-lagsspillerne Christian og Sander storkoste seg og gleder seg allerede til neste torsdag.

- Veldig mange flinke og ivrige spillere, kommenterte Christian etter trening. Vi håper selvsagt at de ønsker å fortsette sånn at vi kan følge utviklingen deres.

Morten presiserer at det er plass til enda flere. - Vi har kapasitet til å ha med enda flere. Denne gangen var det med fire jenter som så ut til å kose seg, og vi håper enda flere ta turen neste gang.

- Det stilles ingen krav til ferdigheter for å delta, forsikrer Sander. Formålet med Flint Xtra er å gi spillere som har lyst til å bli bedre en ekstra arena.

Øvelser fra italienske klubber

Morten fra Italent har gode kontakter med italienske toppklubber som AC Milan og AS Roma. Disse klubbene har åpnet øvelsesbankene sine og det vil deltakerne på Flint Xtra nyte godt av. Morten deltar selv som trener på feltet.

På første trening fikk spillerne også møte italienske Michele Rosci som nå har flyttet til Norge. Han har tidligere blant annet vært trenerkoordinator i Roma på damesiden. Vi håper at Michele kan gjeste oss ved flere anledninger.

Påmelding gratis prøveøkter

På grunn av smittesporing må vi vite hvem som deltar på prøveøkt. Vennligst meld på via lenken under. Alternativt må barna registrere seg ved ankomst.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Xtra-Logo.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Flint-Xtra-10.sept-1.jpg

Hva er Flint Xtra?

Flint Xtra er ekstra treninger for ivrige og ambisiøse fotballspillere.
  • Etter skoletid for barn i 4.-7.klasse (2011-2008)
  • Mulighet for å utvikle deg som fotballspiller
  • Treninger og øvelser utarbeidet av trenere fra italienske toppklubber via Italent.
  • Erfarne trenere
  • Supplement til lagstreninger
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Italent-logo.png

Italent er leverandør av øvelser og treningsopplegg til Flint Xtra. Alle økter er skreddersydd for aldersgruppen og utarbeidet i samarbeid med trenere i italienske toppklubber som AC Milan og AS Roma. 

Pris/mnd 1 økt/uke
10.09 og 17.09 Kr 0,- (prøveperiode)
24.09 + Oktober Kr 500,-
November kr 500,-

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram