Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Klubbuke på Sport1 i uke 41 – 30 % rabatt på alt!

1. oktober 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/2020_Uke41_Klubbuke_Flint_Fotball.jpg

Sport 1KLUBBUKE - uke 41
- 30 % rabatt på alt hos Sport 1 Revetal

30 % rabatt på alt Flint klubbtøy ut 2020!

I UKE 41 (5.-10. OKTOBER) ER DET  KLUBBUKE hos Sport1 Revetal. Alle medlemmer i Flint får denne perioden 30 % rabatt på alle varer. Sport1 har Flint klubbtøy i butikken og trykker mens du venter.

Fortsetter med Nike - bytter forhandler fra 2021

Flint har fornyet sin utstyrsavtale med Nike. Fra 01.01.2021 vil vi imidlertid bytte forhandler og Sport1 Revetal vil ikke lenger tilby vårt klubbtøy. Dette blir dermed siste mulighet for å benytte seg av klubbuke-rabatten på hele 30 % hos Sport1 på Revetal. Vi oppfordrer våre medlemmer til å gripe sjansen for å gjøre gode kjøp hos Sport1 som, i tillegg til klubbkolleksjonen, også har et rikholdig utvalg innen ski, sykkel, turbekledning osv. Hvorfor ikke kjøpe julegavene nå som rabatten er god?

Sport1 Revetal vil dessuten tilby 30 % rabatt på Flint klubbtøy ut hele 2020! 

Flint Fotball vil i løpet av oktober offentliggjøre ny klubbtøy-forhandler.

Du trenger ikke lenger gullkort for å få rabatten. Registrer deg som medlem ved å scanne QR-koden i bildet til venstre, eller besøk klikk her for å registrere på nettet. Du vil da få rabatten din ved å oppgi mobilnummeret ditt ved betaling i butikken.

Husk at du utenom klubbuken også har 20 % rabatt på alt i butikken som Flint-medlem ut året. 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram