Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

John Arne Riise og Italent fotballskole i full gang!

8. oktober 2020

Fotballskole i høstferienHerlig humør, gode økter og fokus på å ha det gøy!

Torsdag til søndag i høstferien er det full rulle på Flint Esso Arena når John Arne Riise i samarbeid med Italent samler gutter og jenter til fotballskole. Fotballskolen samler barn fra hele fylket med deltakere fra blant annet Porsgrunn, Stathelle, Horten og Tjøme i tillegg til Flint-medlemmer.

Torsdag var mer enn 60 ivrige spillere klare for innsats. Dagen ble inndelt i tre økter med ulikt fokus. Da klokka var 15:00 var det mange slitne, men fornøyde barn som gikk av banen.

Med seg på feltet har John Arne blant annet tidligere AS Roma trener Michele Rosci fra Italia og Morten Bredesen Føske fra Italent. Fra Flint bidrar trener for J11, Pål-Rune Lyngmo, Christian Steen-Hansen og Sander Habbestad Næss fra A-laget og Flint Xtra og Wally Njie fra Rekrutt/Junior som trenere.

40 % jenter

Ekstra gledelig er det å se at jenteandelen på fotballskolen er på hele 40 %.

– Det er vi godt fornøyd med, sier daglig leder Mona Habbestad. Det er veldig mange ivrige og flinke jenter i fotballen, både i Flint og andre klubber i fylket. Vi håper jenteandelen fortsetter å vokse, også blant våre egne lag og årganger.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/JAR-Italent-fotballskole-dag1-37.jpg

Bilder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram