Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotball forlenger med Nike – Unisport ny klubbforhandler

22. oktober 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/Unisport-ny-avtale-2020-1.jpg

Fra venstre: Jannicke Darell (markedsansvarlig Flint), Henrik Brosø (Unisport) og Nina Tapio (daglig leder Flint)

Unisport
- ny klubbforhandler fra 2021

Flint Fotball fortsetter med Nike som sin utstyrsleverandør. Nytt fra 2021 er at Unisport overtar som vår klubbforhandler. Unisport er en av Europas ledende nettbutikker innen fotballutstyr.

Dagens avtale med Nike og Ditt Klubbhus utløper i 2020. Vi har vært godt fornøyd med Nike som utstyrsleverandør. Dette er et kjent merke, klær av god kvalitet og til en god pris. Vi ser også at svært mange av våre medlemmer bruker klubbtøyet fra Nike, forteller markedsansvarlig Jannicke Darell. Jeg tror aldri Flints medlemmer har vært så enhetlig bekledd som vi er nå.

Flint Fotball valgte å gå en omfattende runde med både alternative utstyrsleverandører og -forhandlere i forkant av ny avtaleinngåelse. – Det var viktig for oss å vurdere flere muligheter, også mer lokale aktører. Vi evaluerte etter gitte kriterier, og satt til slutt igjen med en trepartsavtale mellom, Flint, Nike og Unisport som vi ønsket å gå videre med.

Unisport, som er en av Europas ledende nettbutikker innen fotballutstyr, gleder seg til å bli Flints nye klubbforhandler. Nylig inngikk de også en 6 års avtale ned Norges Fotballforbund som offisiell forhandler av alt Nike-utstyr til forbundet, inkludert alle landslag.

Egen avdeling i nettbutikken med Flint-kolleksjonen

Til forskjell fra dagens klubbforhandler så har Unisport ingen fysiske butikker man drar til for å handle.

– Bestilling av klubbtøy vil fra januar 2021 foregå i nettbutikk, forklarer daglig leder Mona Habbestad. I Unisport sin nettbutikk vil Flint få en egen avdeling hvor hele klubbkolleksjonen blir tilgjengelig og naturligvis til gode rabatter.  I tillegg blir det også en rabattordning på Unisports øvrige sortiment.

Ny kolleksjon – og mulighet for å prøve på klubbhuset

Fra 2021 kommer det ny klubbkolleksjon fra Nike. – Nike gjør med jevne mellomrom justeringer på kolleksjonene sine, forteller Mona. Det er spesielt gledelig å meddele at klubbtøyet nå blir tilgjengelig ikke bare i barne- og herrestørrelser, men også damestørrelser. Dette vet jeg mange har ventet på!

I nettbutikken vil vi dessuten tilby et utvidet sortiment.  I tillegg til vårt standard klubbtøy, så vil det nå også være tilgjengelig eksempelvis hettegenser, hettejakker, kosebukser, t-skjorter med mer, forteller Nina Tapio.

Og for de som bekymrer seg for faren for å kjøpe feil størrelser på nett, så har de daglige lederne gode nyheter. – Klubbkolleksjonen vår vil være tilgjengelig for prøving på klubbhuset. På den måten kan man få trygghet for et godt kjøp før man bestiller på nett. Unisport leverer varene raskt og ferdig trykket.

HUSKKlubbavtalen med Ditt Klubbhus Sport1 Revetal
gjelder ut 2020

20 % rabatt på hele sortimentet - 30 % på klubbtøy ut året
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/unisport-logo.jpg

«Vi i Unisport er stolte av å inngå et langsiktig partnerskap med en fremoverlent og viktig samfunnsaktør som Flint. Vi gleder oss stort til å bli en del av Flint-familien for de neste 5 årene og ser frem til å ta i mot alle klubbens medlemmer gjennom vår nettbutikk sammen med vår strategiske partner Nike.»

Henrik Brosø, Unisport 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/Unisport-ny-avtale-2020-2.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram