Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotball stanser organisert aktivitet fra 6.-15.november

5. november 2020
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2520-scaled.jpg

Følger kommunens anbefalingStanser organisert aktivitet i tråd med kommunens anbefaling
Fredag 6.-15.november

Tønsberg kommune har gått ut med anbefaling om at barn og unge skal ta en pause fra fritidsaktiviteter fra fredag 6. november til søndag 15. november. Kommunens anlegg stenges også på ettermiddag og kveldstid, og de anbefaler idrettsforeningene å gjøre det samme.

Flint Fotball har besluttet å følge kommunens anbefalinger. Dette medfører at all organisert trening og eventuelle kamper som er satt opp i denne tidsperioden, utgår/utsettes.

Vi synes det er veldig beklagelig å måtte stenge ned aktivitetene for våre medlemmer, men vi håper og tror at denne 10 dagers karantenen kan bidra til å bremse smittespredningen i området og at vi i midten av måneden kan gjenoppta aktiviteten.

FFO holder foreløpig åpent. Der følger vi skolens/SFOs retningslinjer.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram