Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Xtra – oppstart utsatt til uke 3

4. januar 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Xtra-Logo.png

Oppstart av Flint Xtra utsatt til uke 3!

Grunnet nye koronaregler for fotballen frem til 18. januar hvor man må holde minst 1 meter avstand, og ønsket om å minimere kontakt mellom ulike årganger og lag, velger Flint Xtra å utsette oppstarten til uke 3.

Kom og prøv gratis tirsdag 19. januar og torsdag 21. januar kl 15:30-17:00!
Fra tirsdag 5. januar 2021 starter Flint Xtra opp med treninger to ganger i uken, tirsdager og torsdager kl 15:30-17:00 . Flint Xtra trenerne Morten (Italent), Michele Rosci, Christian og Sander håper mange melder seg på.

- Treningene den første uken er gratis, altså 5. og 7.januar, forteller Morten. Vi håper mange tar turen for å teste ut treningene og se om dette er noe de har lyst til å være med på videre. Vi gleder oss til å lære spillerne bedre og kjenne, og kunne være med på å gi dem øvelser og utfordringer slik at de får en positiv utvikling.

Flint Xtra er tenkt som et supplement til vanlige årgangstreninger for ivrige jenter og gutter født 2012-2009.

Ønsker flere jenter

Flint Xtra har tilbudt treninger en gang i uken høsten 2020. Christian og Sander skulle gjerne sett at enda flere jenter var med.

- De jentene som har vært med har virkelig imponert oss, roser Christian. Vi skulle gjerne sett at enda flere hadde prøvd seg, sånn at jenteandelen ble høyere. Han oppfordrer derfor flere til å ta turen innom for å prøve første uken i januar..

Det stilles ingen krav til ferdigheter for å delta, forsikrer Sander. Vi mistenker at mange kan være skeptiske og tro at dette er et tilbud bare for de beste. Det er ikke riktig. Formålet med Flint Xtra er å gi spillere som har lyst til å bli bedre en ekstra arena.

Øvelser fra italienske klubber

Morten fra Italent har gode kontakter med italienske toppklubber som AC Milan og AS Roma. Disse klubbene har åpnet øvelsesbankene sine og det vil deltakerne på Flint Xtra nyte godt av. Morten deltar selv som trener på feltet.

Fra 2021 blir også Michele Rosci en fast del av trenerteamet på Flint Xtra. Han har tidligere blant annet vært trenerkoordinator i Roma og jobbet med en av deres akademier. Michele har flyttet til Norge og er i full gang med å lære seg språket.
Innmelding Flint Xtra 2022
Alle som melder seg på Flint Xtra får en egen Flint Xtra t-skjorte fra Nike.
Klikk ikonet eller meld på via appen
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Rubic-LagetMitt-logo.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Xtra-Logo.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Flint-Xtra-10.sept-1.jpg

Hva er Flint Xtra?

Flint Xtra er ekstra treninger for ivrige og ambisiøse fotballspillere.
  • Etter skoletid for barn født 2012-2009
  • Mulighet for å utvikle deg som fotballspiller
  • Treninger og øvelser utarbeidet av trenere fra italienske toppklubber via Italent.
  • Erfarne trenere
  • Supplement til lagstreninger
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Italent-logo.png

Italent er leverandør av øvelser og treningsopplegg til Flint Xtra. Alle økter er skreddersydd for aldersgruppen og utarbeidet i samarbeid med trenere i italienske toppklubber som AC Milan og AS Roma. 

Pris/mnd 1 økt/uke 2 økter/uke
Januar Kr 100,- Kr 150,-
Påfølgende måneder kr 500,- kr 750,-
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Flint-Xtra-10.sept-11.jpg

Har du spørsmål?

mona@flintfotball.no

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram