Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Michele Rosci ansatt som spillerutvikler og trener i Flint

13. januar 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/01/Michele-Rosci.jpg

SPILLERUTVIKLERMichele Rosci ansatt som spillerutvikler i Flint Fotball

Rosci flyttet fra Italia til Norge i sommer. Han kom fra jobb som trener i AS Roma.

Flint Fotball gleder seg over å presentere Michele Rosci som ny spillerutvikler i klubben fra 01.01.2021. Michele har en spennende bakgrunn som trener og koordinator i AS Roma, og har solid utdannenlse innen sport og sportsledelse.  

– Flint har lenge vært på leting etter en spillerutvikler som spesielt kan ha fokus på barn og yngre ungdom. Da vi fikk presentert Michele Rosci tidlig i sommer seilte han straks opp som en god kandidat, forteller daglig leder Mona Habbestad.

Spillere som i høst har deltatt på Flint Xtra eller John Arne Riises fotballskole med Italent har allerede rukket å bli kjent med Michele.

– Michele og hans samboer flyttet til Norge i sommer, kan Mona fortelle. De ønsket å prøve noe nytt, oppleve et nytt land og ny kultur. Vi fikk kjennskap til Michele gjennom Morten Bredesen Føske i Italent, og vi har gjennom høsten hatt en dialog for å se om dette kunne være en god match, både for Flint og for Michele.

Inntrykket så langt er utelukkende positivt, og Flint er glade for at Michele har takket ja til stillingen. Han går inn i en 20 % stilling i klubben. Nå er Michele i full gang med norsk-kurs og har som målsetning å kunne kommunisere godt på norsk med store og små i klubben i løpet av ikke så altfor lang tid.

Flint Xtra og trener for junior 2

I tillegg til stillingen som spillerutvikler, vil Michele også være aktiv i Flint Xtra. – Når Flint Xtra starter opp igjen vil vi tilby treninger to ganger i uken, tirsdag og torsdag, forteller Mona. Michele vil fortsette å være en sentral del av trenerteamet der, sammen med Morten fra Italent og de to A-lagsspillerne Christian Steen-Hansen og Sander H. Næss.

Michele går også inn som trener for Flints G19-2 lag.

Vi ønsker Michele hjertelig velkommen til Flint Fotball! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/Flint-Xtra-helgesamling-nov-2020-Italent-6.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Flint-Xtra-10.sept-10.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram