Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Spis Smart – digitale foredrag om mat, kropp og trening

12. mars 2021

Foredrag Spis smart

Foredrag Spis smart

- digitalt foredrag om mat, kropp og ernæring!

Tirsdag 16. mars inviterer Flint Fotball utøvere i ungdomsfotballen, rekrutt, og A-lagene til digitalt foredrag om smart kosthold for unge idrettsutøvere. Foreldre og trenerteam oppfordres også til å delta.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/03/sunnidrett.png

-Vi er veldig stolte over å kunne tilby foredrag om dette viktige temaet for alle våre unge utøvere fra 13 år og oppover, forteller daglige ledere i Flint Fotball, Nina Tapio og Mona Habbestad. Det er ingen hemmelighet at mange idrettsutøvere utvikler et anstrengt forhold til kropp, mat og trening. Dette er historier vi kjenner igjen fra media, og det er naivt av oss å tro at vår klubb er noe unntak her.

Fotballstyret fikk fremlagt forslaget om å sette temaet på dagsorden i vinter, og fattet raskt vedtak.

– Vi kom tidlig i kontakt med Sunn Idrett som er en del av Norges Idrettsforbund, forteller Mona. De jobber for å fremme sunne idrettsmiljøer og forebygge spiseforstyrrelser. Vi gleder oss veldig til at en av deres ernæringsrådgivere, Silje Hønneland, skal holde digitale foredrag for våre utøvere, deres foreldre, trenere og lagledere, tirsdag 16. mars.

FORELDRE OPPFORDRES TIL Å DELTA

Vi oppfordrer også foreldre til å delta på disse foredragene, forteller Nina. Vi tror det er viktig at også de hjemme har god kunnskap og kan være gode støttespillere for våre aktive utøvere.

Det er planlagt to foredrag hvor utøverne er målgruppen:

  • Kl 17:00-18:00: G13, J13, G14 og J15 + foreldre og trenere
  • Kl 18:30-19:30: G16, J17, A-damer, A-herrer, rekrutt/jr1, jr2 og jr3 + foreldre og trenere

-I tillegg har vi satt opp et foredrag hvor foreldre, trenere og lagledere er hovedmålgruppen, forteller Mona. Dette er fra kl 20:00-21:00. Her vil man spesielt ta for seg hvordan man som foreldre/trenere kan være gode støttespillere for ungdom når det gjelder kropp, mat og trening.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/03/sunnidrett.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/03/Sunn-Idrett_Spis-smart-foredrag_invitasjon_13-15-ar.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/03/Sunn-Idrett_Spis-smart-foredrag_invitasjon_16-ar-og-eldre.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/03/Sunn-Idrett_Spis-smart-foredrag_invitasjon_trenere-lagledere-foreldre.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram