Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Saksdokumenter til Flint Tønsberg AIL årsmøte

18. mars 2021

InnkallingÅrsmøte i Flint Tønsberg AIL

Torsdag 25. mars 2021 kl 18:00

Flint Tønsberg AIL inviterer sine medlemmer til årsmøte torsdag 25. mars 2021  kl 18:00. Møtet planlegges avholdt digitalt på Teams. 

Påmelding

Vi tar påmelding til møtet i forkant – påmeldingsfrist er tirsdag 23. mars kl 12:00. De påmeldte vil få tilsendt link til videomøtet på epost i forkant av årsmøtet.

Du kan melde deg på her. 

Stemmeberettigede

Alle som har vært medlem i Flint Tønsberg AIL i minst en måned, fyller minst 15 år det kalenderåret årsmøtet avholdes, og har oppfylt sine økonomiske forpliktelser til klubben, har stemmerett.

Valgkomiteens innstillinger

Følgende nye ressurser er innstilt til valg - se forøvrig dokumentet "Valgkomiteens innstillinger" for full oversikt.

Silje Lindahl – styremedlem Hovedforeningen

Silje bor på Tolvsrød med mann og 2 jenter, 2012 og 2014-årgang som spiller på Flint. Silje er trener for J 2012. Silje jobber i Swoosh, og hun har mange år som fotballspiller i sin ungdom på sitt hjemsted Sandane på Vestlandet.

Åsne Amland – styremedlem fotballstyret

Åsne bor på Tolvsrød med mann og tre barn på 2, 4 og 6 år. Eldstemann spiller på Gutter 7 der Åsne er lagleder og mannen Markus er trener. Åsne har spilt fotball store deler av sitt liv og er lidenskapelig interessert i sporten. Hun har erfaring fra styrearbeid i Lyn (styremedlem, kontrollkomité og valgkomité). Åsne jobber til daglig som konsulent i Ernst & Young. Hun håper hun har mange år foran seg i klubben og har et sterkt ønske om å bidra i utviklingen av Flint Fotball.

Rolf Erik Sørensen – varamedlem kontrollutvalget

Rolf Erik er kjent navn for de fleste, han er den ene bak podcast`en Forza Flint. Rolf Erik er Rema-kjøpmann og både trener og lagleder i Flint.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram