Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Xtra helgesamling – full fart i sol og regn

9. mai 2021

Flint Xtra helgesamling - full fart i sol og regn!

Flint Xtra helgesamling - full fart i sol og regn!

Over 60 ivrige fotballspillere i alderen 7-13 år var samlet på Flint helgen 7. -9. mai. 

Det ble en helg med store kontraster værmessig. Sol og fint vårvær fredag og lørdag, mens søndagen ble både grå og regntung. Regnet søndag la ikke noen nevneverdig demper på stemningen. – Så lenge vi kan by på gode økter, utfordrende øvelser og flinke trenere, så gir barna alt, forteller Morten Bredesen Føske fra iTalent.

John Arne og Italent

Det sportslige innholdet ble ivaretatt av Italent ved Morten Bredesen Føske. Med seg på feltet var Flints spillerutvikler Michele Rosci (tidligere AS Roma), hovedtrener John Arne Riise og spillere fra hans A-lagstropp – Christian Steen-Hansen, Sander Habbestad Næss og Sander Trevor, trener Pål-Rune Lyngmo og sportsutvikler Ronny Holmedal.

John Arne var godt fornøyd med innsatsen. – Utrolig gøy med så mange ivrige unge spillere. Det er stor stas å få være med på disse helgesamlingene. Det er ingenting å utsette på innsatsen som legges ned her, både fra store og små fotballspirer.

Flint Fotball planlegger en ny helgsamling på sensommeren. Hold også allerede nå av tid i høstferien – da inviterer vi igjen til John Arne Riise fotballskole! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/05/Flint-Xtra-helgesamling-mai-2021-21.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/05/D5S_3740.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/05/Flint-Xtra-helgesamling-mai-2021-3.jpg
Tirsdager 15:30-17:00
For jenter og gutter 2012-2009
Torsdager 15:30-17:00
For jenter og gutter 2012-2009

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram