Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Grasrottrener 1 for TINE instruktører

1. juni 2021

Godt forberedt til fotballskolen TINE instruktører tilbys Grasrottrener 1

For å være best mulig forberedt til rollen som trener under TINE fotballskole, tilbys alle instruktørene å ta Grasrottrener 1 i regi av klubbens trenerveilleder. Kurset avholdes 4.-5. juni på klubbhuset.

Trenerveileder Johan Ludvik Lund inviterer alle de unge jentene og guttene som skal være instruktører under TINE fotballskole i uke 25 å delta på NFFs Grasrottrener 1 kurs. Flint Fotball ønsker at alle trenere i klubben går Grasrottrener-kursene, og for ungdommene kan dette være en fin måte å forberede seg til å gå fra å være spiller til å være trener.

– Det kreves ingen forkunnskaper eller lang fartstid innen fotball for å bli med, forsikrer Johan Ludvik. Grasrottrener 1 passer spesielt godt for de som skal trene de yngste årgangene. Her blir det en god miks av teori og praksis ute på feltet.

Ønsker flere ungdommer med i trenerteamene

– Vi ønsker oss veldig gjerne flere unge trenere i klubben, forteller Johan Ludvik. Grasrotkursene arrangeres jevnlig, og det er bare å ta kontakt meg og melde sin interesse. Vi håper fotballskolen gir mersmak på trenerrollen for mange.


INFO:

  • Tid:
    • fredag 4.Juni kl.1800-2000
    • lørdag 5.Juni kl.1400-1630
  • Sted: Flint Esso arena
  • Innhold: Teori (e-læring) og praksis på feltet med veiledning av kursveileder

Les mer om Grasrottrener-kursene her: https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/nff-c–lisensutdanningen/

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Trenerkurs-grasort1-august-2020-11.jpg
Kontakt Johan Ludvik
Johan.L.Lund@usn.no

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram