Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Full fart med 6-åringene!

3. juni 2021
Oppstart 6-åringer - 2021-4
Oppstart 6-åringer - 2021-5
Oppstart 6-åringer - 2021-8
Oppstart 6-åringer - 2021-10
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Flint_jentespiller_utenball-motsatt.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Flint_Logo_200e.png

Full rulle på fotballtrening med barn født 2015!

“Vi er svarte, vi er hvite, vi er de som taper lite! Ååååå FLINT!”

Rundt 50 ivrige spillere møtte opp til første trening for barn som starter på skolen til høsten. Treningen var satt opp på gressbanen ved klubbhuset, og med strålende sol lå alt til rette for en fin oppstart.  Det var ingenting å si på innsatsen, og spesielt å spille kamper i ballbingene var veldig populært.

Prøve-treninger før sommeren – oppstart igjen rundt skolestart

Det legges opp til treninger tirsdag 8. og 15. juni kl 17-18 på gressbanen ved klubbhuset før sommeren. Deretter starter man opp igjen for fullt fra rundt skolestart. Alle som er nysgjerrige, er hjertelig velkommen til å komme og prøve for å se om fotball er noe man kan tenke seg å bli med på videre.

Trenere og lagledere søkes

Flint Fotball og trenerveileder Johan Ludvik Lund er spesielt fornøyd med at mange foreldre allerede har meldt seg til tjeneste som trenere. – Vi er helt avhengig av foreldre-ressurser som kan bidra rundt lagene, forteller Johan Ludvik. Vi håper at enda flere melder seg på etter hvert. For de yngste barna er det veldig viktig å ha nok voksne til stede, slik at man kan dele inn i mindre grupper og følge opp barna på en god måte.

Det kreves ingen erfaring som trener eller fra fotballbanen for å bli med. Flint tilbyr Grasrottrenerkurs for alle nye trenere slik at man blir trygg i rollen. I tillegg trengs det også ressurser i mer administrative roller.

Ønsker du mer info - bli med i Facebook-gruppe

Bli med for mer info
Bli med for mer info
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/Flint_guttespiller.png
Klikk for kart og info
Lurer du på noe?
Kontakt Linda
905 02 405

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram