Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Friends Nutrition – fortsetter samarbeidet med Flint Fotball

11. juni 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/06/Friends-Nutrition-2021-1.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/06/Friends-Nutrition-2021.jpg

Fra venstre: Nina Tapio, Robert Smeby, Geir Bøe, John Arne Riise og Jannicke Darell

SponsorFriends Nutrition - fortsetter samarbeidet med Flint Fotball

Flint Fotball er glade for å ha med Friends Nutrition på laget videre for tredje året på rad

Flint Fotball er svært glad for at Friends Nutrition og Robert Smeby fortsetter samarbeidet med klubben. – Dette er tredje året Robert og hans firma er med som sponsor av klubben, forteller markedsansvarlig Jannicke Darell. Det er fint å ha med en sånn ildsjel som både kan bidra rundt kosthold og ernæring, samtidig som han har et stort nettverk som vårt markedsutvalg drar god nytte av. Å få han inn i markedsutvalget vårt har vært utelukkende positivt.

Fokus på balansert kosthold

Robert Smeby er også samarbeidspartner for Flint Fotballs A-lag herrer på kosthold og ernæring. Han er glødende opptatt av alt som har med væske, søvn, kosthold og restitusjon å gjøre, noe som selvsagt er svært viktig for klubbens A-lags tropp.

Startet nutrition-klubb

Det er ingen tvil om at Robert er en driftig mann med mange jern i ilden. I februar startet han en nutrition-klubb i hjertet av Tønsberg. Den holder til i Storgata 20. – Foreløpig er vi første klubb av denne typen her på Østlandet, forteller Robert stolt. – Er du nysgjerrig og har lyst til å vite mer så er det bare å ta kontakt med meg, eller starte med å følge oss på Facebook.

Bli inspirert, lær mer. Helt uforpliktende!
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/06/Friends-logo-til-flint-web.jpg

Om Robert Smeby
Friends Nutrition

Jeg er personen bak Friends Nutrition AS. Mitt brennende engasjement for kosthold og ernæring har vokst seg sterkere og sterkere de senere årene, og nå jobber jeg med dette på heltid.

Jeg er også samarbeidspartner med Flint Tønsberg toppfotball på kosthold og ernæring. Mine kunder og partnere spenner seg fra eliteutøvere innen forskjellige sportsgrener, bedriftsmarkedet og enkeltmennesket i alle aldre og med ulike forutsetninger.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram